„Specialiai nesisveriu, ant svarstyklių nebuvau užlipusi mėnesį laiko. Drabužiai jau visi seniai laisvi. Iš pradžių bandžiau numesti svorio savo jėgomis, tačiau viskas išėjo natūraliai. Krūvis didžiulis, repeticijos kiekvieną dieną. Pasikeitė mano mityba, nenoriu nesveiko maisto. Dabar noriu valgyti tai, ko prieš tai nenorėjau – salotas. Suvalgau ir šokolado, nes reikia. Sulaukiu ir komplimentų, ypač iš tų, kuriuos seniai buvau mačiusi“, - DELFI kalbėjo viena iš šokių projekto lyderių.

Nors S. Žutautienei tenka ne tik atlaikyti ne tik repeticijų maratoną, bet ir darbą laidoje „TV pagalba“, moteris nesiskundžia. Pasak pašnekovės, ją supa žmonės, kurie įkvepia judėti į priekį.

Pasibaigus šokių projektui moteris nežada atsisakyti šio užsiėmimo. S. Žutautienės planuose – treniruotės sporto klube ir šokių pamokos. „Niekada dar nebuvau tokia fiziškai aktyvi. Nesinorėtų po projekto vėl sverti tiek, kiek anksčiau. Šokių pamiršti nenoriu, žmonės mane labai palaiko. Tai ir stebina, ir džiugina. Labai smagu“, - džiaugėsi žurnalistė.

Sandros Žutautienės figūros pokyčiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (421)