Rima labai gėdijosi savo kūno, todėl susirgo depresija. Vido Antonovo žmona net kurį laiką nesimaudė, nes nenorėjo matyti savęs nuogos veidrodyje.

„Man buvo depresija. Pavyzdžiui, neidavau į dušą. Žinoma, nusiprausdavau vietas, kur būtina higiena. Tačiau galvos esu neplovusi metus“, – prisipažino pašnekovė.

Sporto salė išgydė visas senas Rimos ligas. Tiesa, atsirado naujas nemalonumas – atsikračius pusšimčio kilogramų, oda nesusitraukė, ji liko nukarusi.

„Nelinkiu nei pikčiausiam priešui išstorėti, o po to suplonėti ir likti su tuo odos pertekliumi. Čia tas pats lyg turėtum šiltą, drėgną kailį, kuris tave tempia ir tu jo niekaip negali atsikratyti“, – tikina ji.

O dar baisiau, anot Rimos, atrodo jos krūtys. „Krūtys jau nebe spanielio ausys, o takso ausys beliko. Visiškai ten nieko nebėra“, – TV laidoje guodėsi pašnekovė.

Rimos tikslas yra sverti 65 kilogramus. Dabar ji sveria 90 kilogramų ir jaučiasi tiesiog puikiai. Moteris pasitiki savimi ir kelia daug naujų nuotraukų į socialiniu tinklus. O ateityje neatmeta galimybės apsilankyti pas plastikos chirurgus ir pasišalinti odos perteklių.

Pradžia jau padaryta. Žinoma moteris apsilankė pas kirpėją, kuris pakeitė jos šukuoseną. V. Antonovo žmona ryžosi ir lūpų injekcijai pas kosmetologę. Nuo šiol Rimos lūpos – putlesnės nei anksčiau. Ir tai dar ne pabaiga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (358)