Nors Iveta Tumasonytė yra kilusi iš Vilniaus, savo gyvenimą su šeima kuria Airijoje. Užkulisiuose dalyvę palaikė mama, kuri neslėpė jaudulio, tačiau labai didžiavosi savo dukra. „Mano kūdikis“, – su šypsena šalia stovėjusiai šou vedėjai sakė ji.

Kaip skelbia tipperarylive.ie, mergaitės mama Jelena, kuri pati profesionaliai groja pianinu, pasakojo, kad Iveta pirmiau išmoko dainuoti, o ne kalbėti. Meilę muzikai mažoji dainininkė perėmė iš savo senelio.

Dainuoti prieš tūkstančius žiūrovų nepabūgusi lietuvė atliko jautrų kūrinį ir sujaudino komisijos narius, kurie 14-metei plojo atsistoję. Dainininkė Michelle Visage buvo taip stipriai paveikta pasirodymo, kad nieko nelaukusi paspaudė auksinį mygtuką, reiškiantį, kad Iveta keliauja į šou tiesiogines laidas.

Supratusi, kokio neeilinio komisijos įvertinimo ji sulaukė, Iveta neslėpė emocijų ir pravirko. Užkulisiuose buvusi jos mama šokinėjo iš laimės ir netrukus atskubėjo į sceną šalia dukters.

„Žinau, ką reiškia stovėti čia ir norėti būti popžvaigžde. Tau 14-ika metų ir tu dainavai iš širdies. Negana to, tu dainavai taip, kaip aš nebūčiau sugebėjusi net per savo geriausią dieną. Viskas buvo iš širdies. Tu stovėjai prieš šią publiką ir jiems dainavai. Jai 14-ika! Tavo branda, gylis – tai buvo nuostabu. O, Dieve!“, – kalbėjo auksinį mygtuką paspaudusi komisijos narė.

„Ačiū jums labai. Jaučiuosi šiek tiek sutrikusi, nežinau, kas čia įvyko. Ačiū jums labai!“, – tarė Iveta.

Vienas žymiausių komisijos narių – Louisas Walshas – taip pat buvo pakerėtas jaunos lietuvės talento. „Tu esi nuostabi! Negaliu patikėti tuo, kad tu esi tokia jauna ir tai, kad mes anksčiau nieko apie tave negirdėjome. Tu turi viską. Esi verta sutarties su įrašų kompanija. Žinai, ką? Šiandien yra tavo pirma diena, kuomet tu pradedi profesionalios dainininkės karjerą“, – pareiškė jis.

Dalis muzikinių projektų gerbėjų I. Tumasonytę gali prisiminti iš Lietuvoje neseniai skambėjusio projekto „Lietuvos balsas. Vaikai“. Šiame šou Ivetai pavyko pasiekti pusfinalį.

Sėkmę paauglė bandė ir Rusijoje, dalyvaudama analogiškame dainavimo projekte. Tiesa, svečioje šalyje komisija, kurioje sėdėjo ir žinomas rusų dainininkas Dima Bilanas, buvo mažiau paveikiama, todėl po Ivetos pasirodymo, deja, nė vienas iš komisijos narių neatsisuko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (541)