- Beprotiškiausias pirkinys Jūsų gyvenime?

- Viešpatie. Sunku atsakyti spontaniškai. Nežinau, nes nesu linkusi dažnai pirkti. Ai, kartą nusipirkau tris maudymosi kostiumėlius. Jie ir dabar yra namie nepanaudoti, su etiketėmis.

- Abortus reikia įteisinti ar uždrausti?

- Įteisinti. Jei jie nebus įteisinti, bus daromi kriminaliniai abortai, o tai kenks moters sveikatai. Tai egzistavo nuo seniausių laikų, to nesuvaldė net inkvizicija, Bažnyčia. Juos atlikdavo, tačiau slaptai.

- Užbaikite frazę: “Kitame gyvenime norėčiau būti...”

- ... savimi.

- Jei reikėtų išrinkti garsiausią lietuvį, koks būtų Jūsų pasirinkimas?

- Dabar vargstu su tuo... - juokiasi. - Jei reikėtų sėsti prie pasaulinio kompiuterio, pasirinkčiau Mariją Gimbutienę, Jurgį Baltrušaitį, galbūt - Joną Meką? Dar - Arvydą Sabonį ir Virgilijų Alekną.

- Kas Jums kelia didžiausią nuobodulį?

- Nuobodūs žmonės.

- Kokia moteris vyrui yra ideali?

- Šilta, juokinga, kvepianti meile ir namais.

- Pas kokį žmogų niekada neitumėte į svečius?

- Pas tą, kuris nekviečia. O teroristas ar koks blogai vertinamas politikas gali būti žavingas žmogus. Niekada nedarau išvadų nepažindama žmonių.

- Ar teko konfliktuoti su kaimynais?

- Vieną kartą dėl vėliavos, - šyptelėjo. - Gyvename keturi kaimynai. Užsipuoliau vieną kaimynę, kodėl ji nepakabino lietuviškos vėliavos.

- Koks Lietuvos krepšininkų pasiekimas Jums brangesnis: 1985 metais iškovoti pasaulio čempionato sidabro medaliai ar 1993 metais iškovotas Europos čempionato auksas?

- Krepšiniu nesidomiu ir nežiūriu nė LKL finalo. O iš šių apdovanojimų? Man atrodo, kad brangesnis Europos auksas. Tiesa, aš nepamenu, kada lietuviai pasaulyje iškovojo sidabrą? Oi, atsiprašau... - šypsosi. - ...tikrai, 1985 metais Lietuva dar nežaidė kaip atskira valstybė. Apgavai.

- Klaikiausias košmaras, kurį sapnavote?

- Kad vyksta renginys, dingo elektra, generatoriai nekrauna. Išeinu iš salės, salė dingo, aplink kažkokie ufonautai. Arba vyksta renginys, susirinko valdžia, aukštuomenė, garsūs atlikėjai, o aš neturiu kuo apsirengti ir vaikštau apsivyniojusi staltiese.

- Kaip manote, ar įvyks Trečiasis pasaulinis karas?

- Manau, kad jis jau vyksta, tačiau kitokios jo formos.

- Geriau pasirinktumėte nuosavą futbolo klubą, modelių agentūrą ar žaislų parduotuvę?

- Oi, nenoriu nieko, - šypsosi. - Galiu nesirinkti, nes nė vienas iš tų dalykų manęs netraukia. Nenoriu parduotuvės. Mano vaikai - futbolininkai, bet turėti klubą ir juo rūpintis - sunku. O modelių agentūra manęs nedomina iš principo. Anoreksikės merginos man niekada nekėlė žavesio. Ir prašau man neįsūdyti verslo. Ar galiu būti teatro direktore? Galiu?