Trečiadienio vakarą Justė Arlauskaitė apsilankė tatuiruočių salone, į kurį ją atlydėjo jos širdies draugas. Tiesa, mylimasis dainininkę palaikė ne tik emociškai, bet ir pats į rankas čiupo mašinėlę bei ryžosi ištatuiruoti dalį piešinio.

„Tatuiruotė dar nebaigta, liko dar pusė kitai savaitei. Žinoma, smagus momentas tas, kad šalia to prisidėjo ir mylimasis. Jis iki šiol šalia sėdi ir šypsosi“, – džiaugėsi ji.

Donatas Ivanauskas

„Mano vyras yra labai žingeidus ir viską labai nori išbandyti. Turiu patį geriausią tatuiruočių meistrą, pas kurį darausi visas tatuiruotes – Vaigirdą Ko. Jis puikiai mus suprato ir leido mano mylimajam šitaip prie manęs prisiliesti, kad ir kaip tai skambėtų“, – nusijuokė Jazzu.

Šis vizitas tatuiruočių salone atlikėjai jau trečiasis. Įspūdingo dydžio tatuiruotę meistras Justei kūrė 15 valandų. Galutinis rezultatas bus pasiektas dar po vieno apsilankymo, jame Jazzu turėtų praleisti dar 3 valandas.

Paklausta, ar nebijojo, kad jos širdies draugas gali netikėtai „išlįsti iš rėmų“, dainininkė patikino, jog juo pasitiki visose gyvenimo situacijose.

„Šiek tiek klykiau, prašiau, kad visa tai nufotografuotų. Jis visada šalia, ir dabar kartu su manimi sėdi, šnekame apie gyvenimą, palaiko mane, kaip visada“, – DELFI sakė ji.

Naujausioji atlikėjos tatuiruotė, kurių ant Jazzu kūno galima rasti daugiau nei 10, simbolizuoja žydėjimą.

Justė Arlauskaitė-Jazzu ir Donatas Ivanauskas

„Tai, matyt, jau kokia 12 tatuiruotė. Tiesa, šita man – tarsi šimtinė, nes ji yra per visą nugarą ir užpakalį“, – šmaikštavo J. Arlauskaitė.

Pasiteiravus, ar po pirmos tatuiruotės jai buvo sunku sustoti, Jazzu neslepia, kad puošti kūną jai svarbiais simboliais yra malonu.

„Tikiu, kad viskas priklauso ne tik nuo simbolių, kuriais tiki, bet ir nuo meistro. Vaigardas šiek tiek iš manęs juokėsi. Iš pradžių norėjau mažos juostelės, tačiau netrukus mano prašymai vis didėjo ir didėjo. O dabar atėjau ir pasakiau – darome per visą nugarą ir užpakalį. O jis manė, kad atėjau vos vieną gėlę pasidaryti“, – pasakojo pašnekovė.

Jazzu taip pat atskleidė, kad šis amžinas kūno piešinys jai buvo bene skaudžiausias.

„Jei tai būtų mano pirmoji tatuiruotė, ko gero, kitas būčiau ne taip lengvai dariusi, nes šias vietas skaudėjo labiausiai. Tikiu, kad kiekvieno žmogaus kūnas yra labai individualus, tačiau man tai yra gana skaudi zona. Nepaisant to, laiką leidžiu tiesiog puikiai“, – geros nuotaikos neslėpė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)