Nepabijoję vėjuoto ir žvarbaus oro, D. Butkutės gerbėjai, iškeltomis rankomis į viršų, klausėsi geriausių, laiko patikrintų dainų. Popkaraliene Lietuvoje tituluojama dainininkė džiugino susirinkusius ne vien superhitais, bet ir naujomis, dar niekur neskambėjusiomis dainomis.

Dar pavasarį vykusioje spaudos konferencijoje moteris yra sakiusi, kad ekstremalus automobilių sportas – ne jai: „Tos mašinos yra ekstremalams, man tai, kaip tokiai bijančiai vorų, tai yra iššūkis“

Džordana koncertuoja itin mažai, tad kiekvienas jos pasirodymas yra nepakartojamas, išskirtinis ir labai mėgiamas gerbėjų.

„Mes labai džiaugiamės, kad tokia kultinė mūsų šalies atlikėja pasirinko vienintelį koncertą prie jūros per „ENEOS 1000 km“ lenktynes. Jos pasirodymas puikiai atitinka visą šios lenktynių savaitės idėją – „Geriausieji renkasi geriausius“. Šios lenktynės net kelerius metus iš eilės yra renkamos kaip geriausias autosporto renginys Lietuvoje, o didesnio nerasite visoje Rytų Europoje. Tuo pačiu turbūt niekas nedrįs ginčytis, kad Džordana yra turbūt viena geidžiamiausių ir didžiausias auditorijas renkančių atlikėjų Lietuvoje,“ – pavasarį spaudos konferencijos metu sakė D. Jonušis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)