– Ar esate iš tų moterų, kurios mėgsta suktis virtuvėje?

– Nors draugai kartais pasišaipo, kad į mus keturis (Rasą, jos vyrą Andrių ir jųdviejų vaikus Vasarą bei Vakarį – DELFI) pasižiūrėjus galima pamanyti, jog vyras neuždirba maistui, o aš nemaitinu šeimynos, net jie nedrįstų ginčytis, kad valgyti mes mėgstame. Ir ne bet kaip, o skaniai! Virtuvė – visų mūsų erdvė, kuria dalijamės pakaitomis ir išbandome naujus receptus.

– Ekrane Jūs atliekate griežtokos, ledinės moters vaidmenį. Kokia esate, kai nusiemate laidos režisieriaus primestą kaukę, t.y. realiame gyvenime?

– Į šį klausimą turėtų atsakinėti namiškiai, nes keistai atrodytų, jei pradėčiau čia save liaupsinti ar peikti...

– Ar stebite lietuvių krepšininkų kovas pasaulio čempionate? Galbūt esate aistringa sirgalė?

– Tie trys milijonai krepšinio specialistų dabar mane nulinčiuos, bet šia Lietuvos religija domiuosi lygiai tiek, kiek reikalinga bendram išprusimui. Mieliau žiūriu futbolą.

– Kokios muzikos mėgstate klausytis?

– Ruošiant vakarienę paprastai didžėjauja vaikai – tai puiki proga susipažinti su jų mėgstama muzika. Namus greičiau susitvarkau salsos, bachatos, kizombos ritmu. Automobilyje pakanka „Radiocentro“.

– Ar turite savo stiliaus ikoną, pavyzdį, į kurį lygiuojatės stiliaus aspektu?

– Neturiu stiliaus ikonos, bet turiu mėgstamą dizainerę – Ramunę Piekautautę. Nors, prisipažinsiu, neturiu nė vieno jos kūrinio. Susirandu tūkstantį ir vieną priežastį nesilankyti drabužių parduotuvėse, nes dar jų tarpduryje mane ūmai ištinka toks siaubingas nuovargis, kad nusprendžiu grįžti namo pailsėti (šypsosi).

Rasa Tapinienė

– Įsimintiniausia gyvenimo kelionė?

– Gyvenimas ir yra kelionė. Vienintelė ir nepakartojama.

– Ar turite kokią nors svajonę, kurios dar nespėjote įgyvendinti?

– Vadovaujuosi W. Disnėjaus išmintimi: jei jūs galite apie tai svajoti, jūs galite tai ir padaryti.

– Kur geriau jaučiatės – moterų ar vyrų draugijoje?

– Mišrioje, nes tik čia susidaro tobulas pasaulio vaizdas.

– Žinau, kad užsiimate labdaringa veikla, padedate onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms. Ką Jums pačiai suteikia duota auka, kokius potyrius atneša?

– Nesu kažkuo išskirtinė: nustebtumėte, kiek daug žmonių Lietuvoje yra ne vis vien, kas vyksta aplink juos. Padėti kitam bendruomenės nariui tampa lygiai taip pat natūralu kaip kvėpuoti. Ir tai be galo džiugina.

– Kokias savo vyro Andriaus savybes labiausiai vertinate?

– Visas. Nes jų rinkinys ir yra mano unikalus vyras.

R. Tapinienės vedamos laidos užkulisiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)