– Ar keldamasi 4 valandą ryto turi laiko rytiniams ritualams? Kokie jie?

– Jeigu pabudus nepagalvoju „dar 5 minutės“ – reiškia rytiniams ritualams laiko dar tikrai liks. Dienos niekada nepradedu be sočių pusryčių ir garsios muzikos – abu suteikia jėgų, žvalumo ir energijos. O važiuodama į darbą visada dainuoju kartu su radiju – prabunda ir balso stygos.

– Įsimintiniausia pažintis ar pašnekovas per tavo televizinę karjerą?

– Įsimintinų interviu ir pašnekovų – tikrai daug, kiekvienas savaip, tačiau dabar pirmas atėjęs į galvą – mobiliojo telefono išradėjas Martinas Cooperis. Vietoj planuoto kelių minučių interviu išsiplėtėme į ilgą diskusiją. Manau, apie 90 procentų jo atsakymų man buvo netikėti. Pavyzdžiui, paklaustas apie spartų technologijų tobulėjimą, jis atsakė, kad procesas, jo nuomone, gerokai per lėtas, išmanieji telefonai – jokia revoliucija ir iki jos dar toli...

– Kas rūpinasi tavo televiziniu stiliumi? Kiek tavo įvaizdį eteryje lemia tavo pačios skonis ir stilius? Kas priima galutinį sprendimą?

– Žinių laidose, kalbant apie stilių, vaizduotės daug nepanaudosi. Stilius – visada oficialus, juo rūpinasi stilistai. Be abejo, kai kurias detales, aksesuarus, kartais ir aprangą išsirenku, derinu pati, bet galutinis sprendimas – stilistų. Nacionalinėje televizijoje aprangos kodas gana griežtas. Tiesa, esu gavusi kritikos dėl per ilgų plaukų ir blakstienų, bet nekirpau nei vieno, nei kito.

– Ką norėtum veikti pasibaigus karjerai žiniose?

– Rinkdamasi žurnalistikos studijas, paskutinę minutę supratau, kad neturiu plano B: žurnalistika buvo vienintelis pasirinkimas. Taip ir dabar negalvoju, kas bus, kai baigsis. Be to, kada baigiasi „karjeros žiniose garantija“? Matyt, gyvenimas parodys...

– Ar jau spėjai pajusti neigiamas buvimo atpažįstamu žmogumi puses?

– Čia priklauso nuo požiūrio. Esu labai pozityvus žmogus – visur matau šviesiąją pusę. O kalbant apie atpažįstamumą – kol kas, nemeluosiu, teko susidurti tik su maloniąja dalimi.

– Ar žinomumas pasitempti ir elgtis atsakingiau, pavyzdžiui, leidžiant laisvalaikį mieste?

– Manau, visada buvau ir tebesu atsakinga. Turiu tam tikras ribas, kurių niekada neperžengčiau ir jos nesikeičia nuo to, ar mane kažkas atpažįsta, ar ne. O be to, laisvalaikiu – ir žurnalistai žmonės.

– Ko niekada nepadarytum dėl populiarumo?

– Mėgstu sakyti: niekada nesakyk niekada. Bet tikrai niekada viešai nedainuosiu.

– Ar esi priėmusi sprendimų, dėl kurių vėliau tektų gailėtis?

– Gal kažkada kažko ir gailėjausi, bet kiekvienas sprendimas atveda mus ten, kur esame dabar. O aš dabar esu ten, kur visada ir norėjau būti. Vadinasi, gailėtis nėra ko... Be to, ir nėra tam laiko.

– Mėgstamiausia vieta Lietuvoje, į kurią visada norisi grįžti? Kuo tave žavi ir traukia?

– Namai. Visada malonu grįžti ten, kur užaugau.

– Kada paskutinį kartą atostogavai ir kur?

– Prieš kelias savaites turėjau keletą laisvų dienų – ištrūkau atsikvėpti į Druskininkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (211)