- Širdį labiausiai paglostęs komplimentas, kurį išgirdai iš moters?

- Moterys man komplimentus sako dažnai - joms atrodau labai seksuali... Nežinau ar džiaugtis ar verkti, bet man tai patinka (šypsosi.) Iš moters tai išgirsti, manau, keista. Be to, tai tikrai retas komplimentas.

- Profesija, kurią būtum pasirinkusi, jei nebūtum tapusi dainininke?

- Na, jei kalbėtume apie esamąjį laiką, tai dabar norėčiau būti gydytoja. O vaikystėje labai norėjau būti darželio auklėtoja arba gėlininke.

- Apdovanojimas, kuriuo labiausiai didžiuojiesi?

- Niekada nesididžiavau jokiu apdovanojimu. Man laimėjimai - tik dėl skaičiaus. Aš labiau didžiuojuosi savo nuveiktais darbais. Pavyzdžiui, aš didžiuojuosi savimi, kai mano klausytojai išeina laimingi iš mano koncertų. Tada aš esu savimi patenkinta, nes padariau kažką gero. Pakėliau žmonėms nuotaiką, o gal net įkvėpiau.
Evelina Sašenko (Fotodart.lt nuotr.)

- Esi žiemos ar vasaros žmogus?

- Neišskirčiau kažkurio vieno metų laiko. Kiekvieną myliu savaip. Pavasaris patinka dėl to, kad pradeda žydėti mano gėlės. Vasara - nes būna karšta, nuotaika geresne, galima maudytis. Ruduo - nes tai melancholijos, apmąstymo metas. O žiema... Na, man patinka slidinėti, patinka einant per sniegą girdėt kaip girgžda sniegas po kojomis. Žinoma, žiemą visada asocijuosiu su Kalėdomis, šeimos šventėmis, dovanomis. Šiemet specialiai Kalėdoms sukūriau projektą „Kalėdinis Atvirukas“, kur bus daug gerų emocijų, daug kalėdinių dainų ir daug staigmenų. O tai patinka visiems. Kviečiu visus.

- Ką manai apie moteris, paaukojusias šeimą dėl karjeros?

- Ką galima galvoti moteriai apie moterį (šypsosi.) Seniau maniau, kad esu karjeriste. Bet kuo toliau, tuo labiau norisi šeimos, vyro. Pradedi suprast, kad karjera, žinoma, yra gerai, bet ji tavęs namuose nelauks su vakariene. Tačiau gerbiu moteris už drąsą. Drąsą būti vienišoms...

- Kokia tavo natūrali plaukų spalva ir kaip prižiūri savo garbanas?

- Mano natūrali plaukų spalva yra ta, kurią matote. Aš niekada gyvenime nedažiau plaukų. Na, išskyrus vieną kartą mokyklos laikais buvau nusidažiusi sruogas raudona spalva. Kaip prižiūriu? Kaukės, vitaminai, aliejukas plaukų galiukams. Svarbiausia - atrasti savo kosmetiką.
Evelina Sašenko

- Ar vis dar važinėji su dovanų gautu prabangiu „Mercedes“ automobiliu ir kokia vairuotoja esi?

- Taip, vis dar važinėju. Vairuotoja, manau, esu gera. Nors gal reikėtų klausti tų, kuriuos vežioju. Bet reikia pripažinti, kad mėgstu greitį. Visada save bandau stabdyt. Kokia gyvenime, tokia ir prie vairo.

- Paskutiniai koncertai ir renginiai, kuriuose lankeisi kaip žiūrovė?

- Paskutinis mano atradimas, tai operos transliacijos „Vingio“ kino centre iš Metropolitano operos. Buvau trijose premjerose: „Makbetas“, „Figaro Vedybos“, „Carmen“. Likau sužavėta pastatymais ir, aišku, dainininkais. Tai buvo nepakartojama. Man patinka lankytis koncertuose. Dabar laukiu Andrea Bocelli pasirodymo.

- Į ką pirmiausiai atkreipi dėmesį susipažinusi su simpatišku vaikinu?

- Į akis.

- „Išaugtas“ kompleksas, kurį turėjai vaikystėje ar paauglystėje?

- Visada maniau, kad esu pilnoka. Bet dabar pažiūrėjusi į nuotraukas suprantu, kad mes, moterys, visada verkšlename dėl to, kad esame sau per storos, negražios. Bet nepagalvojame, kad vėliau bus dar blogiau. Tad reikia džiaugtis tuo, ką turime ir galvoti tik apie gerus dalykus. Ir mylėti save tokią, kokią mus sukūrė Dievas. Pozityvus mąstymas nuteikia geriems dalykams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)