Andriau, kaip manote, kokios yra Jūsų stipriosios charakterio pusės?

Užsispyrimas ir pasitikėjimas savo jėgomis; taip pat tikėjimas, kad viskas bus gerai. Nepakantumas silpnapročiams ir piktavaliams.

Ar laikote save patriotu?

Taip, absoliučiai. Tačiau visada žinojau, kad Lietuvai turiu kitokią viziją, negu turi daugelis žmonių, čia gyvenančių. Kadangi nuomonės nesutampa, kai kas mano, kad aš nemyliu Lietuvos arba nekenčiu lietuvių. Aš nekenčiu debilų Lietuvoje, o ne lietuvių.

Šitiek visko išragavus, ko gero, sunku nusakyti skonį, kuris Jums teikia daugiausia malonumo. Tačiau visgi... Kokį patiekalą rinktumėtės paskutinei vakarienei?

Jei žinočiau, kad tai paskutinė vakarienė, aš be jos apsieičiau. Kai ateina laikas mirti, kokia nesąmonė būtų užimti likusį laiką maistu. Gal tiesiog įkalčiau viskio, kad nebūtų taip baisu keliauti į amžinybę.

Ar turite planų – pažadų, kuriuos visada sau pasižadate pradėti nuo naujų metų, tačiau vis nepavyksta jų įgyvendinti?

Žinokit, šiais laikais man dažniausiai pavyksta. Gal ne visada vienodai gerai ar greitai, tačiau ką sugalvoju, tas ir būna.

Gražiausias vaizdas, matytas gyvenime?

Per bet kurį saulėlydį, kai giedras dangus, kontrastas tarp oranžinių ir geltonų šviesų, raudonų ir oranžinių šviesoforų ir dangaus, kuris pamažu artėja prie mėlyno rašalo spalvos. Žiūrėčiau ir žiūrėčiau.

Ar kažko gyvenime bijote?

Bijau tuščiai išeikvoti laiką ir nepanaudoti galimybių, nes dėl jų tenka labiausiai graužtis.

Ar tvarkotės namuose, o gal namų ruošos darbus paliekate žmonai?

Aš beveik niekada ir nieko nepasakoju apie gyvenimą namie, todėl šį klausimą praleisiu.

Kada pirmą kartą įsimylėjote?

Garbės žodis, neprisimenu. Kiti gali pasakyti „mano pirmoji meilė“, o aš ne.

Ar Jums svarbu, ką apie Jus mano aplinkiniai?

Žinoma, svarbu, tik dėl jų nuomonės aš nekeičiu savo elgesio. Mano sėkmės ir teisingo elgesio matas yra džiuginti protingus ir siutinti idiotus, pavyduolius, bukuolius, „paprastus žmones“. Jei laikai save „paprastu žmogumi“, aš tavęs nekenčiu ir turbūt patyčios iš tavęs bus mano užsiėmimų dalis. Aš tau, paprastas žmogau, nepatiksiu ir tu manęs bijosi ir losi ant manęs. Aš mintu debilų neapykanta ir ją perdirbu į teigiamą energiją protingiems ir gerą darantiems.

Kokie yra knyga ir filmas, padarę Jums didžiausią įspūdį?

Filmų pasaulyje turbūt niekas nėra manęs paveikę daugiau, negu serialas „Sopranai“. Ir kalbos, ir dialogų tirštumas, ir konfliktų gausa, ir situacijos, kurios verčia save įsivaizduoti veikėjo vietoje.

Man labai daug peno mintims suteikia knygos apie Šaltojo Karo istoriją: ir kaip įrodymas, kad istorija kartojasi, ir kad yra mūsiškiai ir priešai, ir kad nėra pilko ir įvairių atspalvių – yra juoda ir balta, gera ir bloga, teisinga ir neteisinga, ir kad visada reikia rinktis, ir renkantis tenka padaryti klaidų, dėl kurių nereikia verkti, o tik kitą kartą rinktis geriau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (244)