13
Kitas

Manijai neatsipyrė ir Heidi Klum, ir Madona

Lindsay Lohan
Dar vienas sunkus Lindsay rytas po vakarėlio? Nors kurį laiką skandalais garsėjanti moteris buvo išnykusi iš žiniasklaidos akiračio, tačiau apie save priminti nusprendė dar viena pikantiška nuotrauka, kurioje ji pozuoja be liemenėlės, rankose laikydama cigaretę.
Lindsay Lohan

Nicki Minaj

Savo paskyroje Nicki publikavo išties kvapą gniaužantį kadrą. Hito "Starships" atlikėja prieš objektyvą pozavo savo įspūdingo dydžio krūtinę laikydama rankose, tačiau tokia fotosesija atviru kūno demonstravimu garsėjančios moters gerbėjų greičiausiai nenustebino. Abejonių, kad Nicki yra labai drąsi, tikriausiai nebekyla niekam.
Nicki Minaj

Nicki Minaj

Kažkas tikrai turėtų susirūpinti Nicki veikla socialiniame tinkle "Instagram". Šį kartą gerbėjus ji nusprendė pamaloninti ne vienu, o dviem tarp seksualumo ir pornografijos balansuojančiais kadrais. Krūtų spenelius uždengusi tik tigrinio rašto skiautėmis, Nicki klausia, ar šis aksesuaras turėtų atsirasti prekyboje. Visuomenės reakcija buvo griežta. "Ne", - vienareikšmiškai sutiko gerbėjai.
Nicki Minaj
Nick Jonas
Pritrūko motyvacijos sportui? Prieš akis puikus įkvėpimas. Pop roko grupės „Jonas Brothers“ narys savo nuotrauką publikavo norėdamas parodyti savo ilgų pastangų sporto salėje rezultatą. "Aš niekada to nedarau, bet čia mano sveikos gyvensenos ir sporto rezultatai", - rašė jis.
Nick Jonas
13
Kitas

Manijai neatsipyrė ir Heidi Klum, ir Madona

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)