Mike'as Ditka

2015 metais tiesioginiame televizijos kanalo ESPN laidos „Monday Night Countdown“ eteryje buvęs futbolininkas, kaip manoma, „numetė gerą dvoko bombą“, nors pats to jokiu būdu nepripažintų. Žiūrovai ne kurti, o šalia buvę žmonės tikrai nesiskundžia uosle. Iš vedėjo Criso Carterio veido išraiškos buvo akivaizdu, kas įvyko.

Vėliau kalbas apie galimą oro pagadinimą pasigavo kiti kanalai ir net atsirado terminas bezdalgeitas. Žiniasklaidai skalambijant apie šį incidentą, M. Ditka pajuto poreikį apsiginti ir laikraščiui „The Chicago-Sun Times“ pareiškė: „Tai buvau ne aš. Patikėkite manimi. Esu pasiekęs gyvenime tokį tašką, kai tai jau nebesvarbu. Man nerūpi, ką jie galvoja. Jie gali galvoti, ką tik nori“.

Nancy Grace

TV žurnalistė Nancy Grace 2011 metais dalyvavo šokių projekte „Šokiai su žvaigždėmis“. Po vieno iš šokių ji su partneriu Tristanu MacManusu ir projekto vedėja Brooke Burke kalbėjosi ir laukė teisėjų rezultato, kai pasigirdo garsus pirstelėjimas.

Vėliau žurnalistė mėgino viską nuleisti juokais ir ten žadėjo atlikti šio nusikaltimo tyrimą. „Kaip ausis turinti liudininkė įvykio vietoje, galiu drąsiai išbraukti Tristaną, save ir Brooke. Tačiau likę komandos nariai, kurie sėdėjo už kelių centimetrų nuo mūsų, visi yra įtariamieji“, – sakė žurnalistai.
Na, kaip sakoma: kas dėl oro pagadinimo pasiskundė, tas veikiausiai jį ir pagadino.

Whoopi Goldberg

2014 metais laidoje „The View“ karšta tema greitai tapo karštu vėjeliu, kai laidos vedėja Whoopi Goldberg pagadino orą. Toks gėdingas incidentas, įvykęs pokalbio su dainininke Ashanti metu, įkvėpė komikę Rosie O'Donnell pasakyti legendine virtusią frazę „Tie pusrytiniai buritai“.

Tačiau kanalo ABC atstovas vėliau pareiškė: „Tai buvo aiškiai girdimas garsinis efektas, kuris iš karto prajuokino kitas laidos vedėjas“.

Tiesa, Whoopi Goldberg yra serijinė oro gadintoja, kuri anksčiau pamalonino žiūrovus 2011 metų gegužę ir gruodį. Ironiška, bet vienas toks incidentas įvyko laidoje dalyvaujant Daktarui Ozui, kuri kaip tik kalbėjo apie dujų kaupimąsi žarnyne.

Beje, šios aktorės bezdėjimas net įkvėpė vieną 2014 metais parašytą komentarą, kuriame buvo parašyta, jog „Whoopi Goldberg mums priminė, kad moterys taip pat gadina orą. Ir tai yra gerai“.

Regisas Philbinas

Amerikiečių aktorius Regisas Philbinas kartu su kolege Kelli Ripa 2006 metų lapkričio 14 d. vedė laidą „Live with Regis and Kelly“, ir jo kolegė pristatinėjo naują laidos dalį „Atskleistos Kelli Padėkos dienos paslaptys“, kai Regisas „atskleidė vieną savo paslaptį“.

K. Ripa sukikeno, o vėliau laidos metu nukreipė dėmesį nuo gėdingo incidento. O R. Philbinas ėmė mąsliai žiūrėti į dangų suglaudęs palto skvernus tarsi vyras, kuris turi ką slėpti.

Larry Kingas

Televizijos veteranas Larry Kingas, kaip kalbama, vieną tiesioginį interviu pradėjo „ne ta koja“. 2006 metų liepos 16 d., po to, kai „Hezbollah“ raketomis apšaudė Izraelį, jis kalbėjosi su Respublikonų partijos atstove Atstovų Rūmuose Dana Rohrabacher.

Tuomet kalbėta apie naujas grėsmes, kai situaciją gerokai išmušė iš vėžių laidos vedėjo... pirstelėjimas. Lygiai taip pat garsiai buvo girdėti ir jo pašnekovės prunkštelėjimas.
Tiesa, vėliau žiniasklaidoje kalbėta, kad Larry Kingas buvo pagarsėjęs bezdalius.

Cheryl Cole

2010 metų lapkritį dienraštis „The Mirror“ labai išsamiai tyrė, ar popdainininkė Cheryl Cole per muzikinį šou „X faktorius“ potencialiai negalėjo pagadinti oro. Tariamas incidentas įvyko tuo metu, kai ji komentaro šou dalyvės Cher Lloyd pasirodymą.

Laikraščio žurnalistai kelias dešimtis kartų peržiūrėjo vaizdo įrašą aiškindamiesi, ar dainininkė tikrai pagadino orą, tačiau prie galutinės užtikrintos išvados taip ir nepriėjo.

Vėliau šią temą pasigavo ir konkuruojantis bulvarinis laikraštis „OK!“, paklausęs savo skaitytojų: „Ar kas nors dar girdėjo, kaip Cheryl Cole pirstelėjo vertindama Cher Lloyd?“

Richas Galenas

2012 metais laidos AC360 vedėjas Andresonas Cooperis kalbino Respublikonų partijos strategą Richą Galeną, kai šis tiesioginio eterio metu galimai pagadino orą. Portalas „AdWeek“ vėliau parodė šio pokalbio įrašą „dešimtims žmonių“. Ir jie visi buvo įsitikinę, kad garsas tikrai buvo toks, nes R. Galenas „paleido bombą“.

Žurnalistai net paprašė pačio R. Galeno pakomentuoti šį incidentą, tačiau atsakymo negavo. Veikiausiai respublikonų strategas pamanė, kad ir taip jau pridarė pakankamai šurmulio.

Leslie Nielsenas

Britai labai greitai susigėsta. Šį faktą veikiausiai žinojo amerikiečių aktorius Leslie Nielsenas. 1991 metų birželio 20 d. aktorius pagadinęs orą pralinksmino du britų rytinės TV laidos TV-AM vedėjus. Vedėjai nepraleido to pro ausis ir net paklausė aktoriaus, ar jam nereikėtų pasinaudoti „tam tikru kambarėliu“.

Vėliau pristatydama orų prognozę vedėja Ulrika Jonsson pašmaikštavo dėl šio incidento: „Atsiprašome dėl to. Rodos, mes čia taip pat kenčiame nuo blogo oro“.

Beje, L. Nielsenas pagadino orą ir per 1989 metų laidą „Wogan“, vėliau patikinęs laidos vedėją Terry Woganą, kad „esu vyras iš geros šeimos ir gero išsilavinimo“. Rodos, kad amerikiečių aktorius yra gana įpratęs per pokalbių laidas žmones juokinti ne tik savo sąmoju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)