1. Billy Bobas Thortonas sužadėtinę Laurą Dern paliko dėl Angelinos Jolie, o praėjus vos dienai po to, kai pora pranešė apie skyrybas, A. Jolie ant raudonojo kilimo jau pasirodė su B. B. Thortono tatuiruote. A. Jolie ir B. B. Thortonas susituokė 2000 m., tačiau jų santuoka truko vos trejus metus.

2. Holivudą ištiko šokas, kai pasklido žinia apie Brado Pitto ir Jennifer Aniston skyrybas. B. Pittas filmo „Ponas ir ponia Smitai“ filmavimų aikštelėje sutiko A. Jolie ir tarp jų iš karto užsimezgė romantiški santykiai. Dabar Brangelina vadinama pora laikoma pavyzdine Holivude, o J. Aniston yra laimingai ištekėjusi už Justino Therouxo.

3. Kristen Stewart Robertui Pattisonui buvo neištikima su „Snow White & The Huntsman“ režisieriumi. Kas čia šioje istorijoje keisto? R. Pattisonas nė nenutuokė apie žmonos neištikimybę, o tiesą sužinojo kartu su visu pasauliu iš paparacų nuotraukų. Prisimenate nuotraukas, kuriose nufotografuota K. Stewart su Rupertu, besibučiuojantys automobilyje? R. Pattisunui tikrai turėjo būti labai nemalonu.

4. Ashtonas Kutcheris turėjo santykių su 22-ejų mergina, nors tuo metu buvo vedęs Demi Moore. Maža to, jis su šia mergina laiką leido septintųjų jųdviejų su D. Moore vestuvių metinių išvakarėse.

5. Nesižavėkite mielomis duobutėmis Mario Lopezo skruostuose – jis tikrų tikriausias išdavikas. Tik ką vedęs Ali Landry dar nė nepasibaigus medaus mėnesiui jis buvo žmonai neištikimas. Akivaizdu, kad M. Lopezas nėra linkęs švaistyti laiko veltui.

6. Tony Parkeris buvo neištikimas žmonai Evai Longoriai. Ji apie vyro paslaptį sužinojo pasiskolinusi jo telefoną, kuriame aptiko šimtus keliolikai moterų siųstų žinučių.

7. Jude’as Law išsiskyrė su sužadėtine Sienna Miller, nes paaiškėjo, kad jis ne vienerius metus jai buvo neištikimas su jų vaikų aukle.

8. Arnoldas Schwarzeneggeris buvo neištikimas žmonai Mariai Shriver su ilgą laiką jųdviejų namuose dirbusia tvarkytoja. Maža to, jis netgi viešai pripažino, kad ši moteris pastojo ir pagimdė vaiką.

9. Hugh Grantas daug metų buvo neištikimas žmonai Elizabeth Hurley su prostitutėmis, tačiau žmona apsimelavusį savo sutuoktinį netgi gynė. Tiesa, vėliau ji vis dėlto neatlaikė ir paliko vyrą, nes jis ir toliau ją apgaudinėjo su filmavimo aikštelėse sutiktomis moterimis.

10. Visas pasaulis aptarinėjo Tigerį Woodsą, kuris savo žmonai Elin Nordegren buvo neištikimas su net 19 meilužių.

11. Jesse’is Jamesas buvo neištikimas Sandrai Bullock, o visas pasaulis apie tai sužinojo iš karto po laimingiausio jos gyvenimo vakaro, kai jai buvo įtektas „Oskaras“.

12. Dar viena įžymybių pora – dar vienas skandalas dėl auklės. Ethanas Hawke’as buvo neištikimas žmonai Umai Thurman su jiems dirbusia aukle, o galiausiai ją netgi vedė. Maža to, jie susilaukė bendrų vaikų.

13. Billy Crudupas buvo neištikimas savo besilaukiančiai merginai Mary Louise Parker su Claire Danes, kai M. L. Parker laukėsi septintą mėnesį.

14. Marilynas Mansonas užmezgė romaną su Evan Rachel Wood, kai buvo vedęs Ditą Von Teese. Romanas su šeimų ardytoja tęsėsi ir po skyrybų su žmona, o ryšiai tarp jų galutinai nutrūko tik po kelerių metų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)