Rihanna

Rihanna – tikrai grubi mergina, bent jau su kai kuriais savo gerbėjais.

„Mano kolegė laimėjo nemokamus bilietus į Rihannos koncertą ir fanų zoną. Taigi, ji galėjo pamatyti Rihanną ir su ja pabendrauti. Hitas „Umbrella" buvo pasirodęs prieš maždaug metus. Kai moteris su vaikais panoro su ja pasikalbėti, Rihanna sėdėjo prie savo makiažo stalelio ir juos paprasčiausiai ignoravo, net nepasuko galvos į jų pusę. Paprašyta autografo, dainininkė arogantiškai paprašė vienos iš savo šokėjų parašą padirbti ir nugynė gerbėjus šalin", – pasakoja vienas buvęs jos gerbėjas.

Rihanna

2014 metais Rihanna neteko daugybės gerbėjų, kai socialiniame tinkle „Twitter" išsityčiojo iš šešiolikmetės gerbėjos išleistuvių suknelės, primenančios vieną iš jos pačios prieš kelerius metus vilkėtų apdarų.

Christianas Bale'as

Aktorius Ch. Bale'as buvo nufilmuotas filmavimo aikštelėje nepagarbiai besielgiantis su kūrybine grupe. Ir tai ne vienintelis toks atvejis – žvaigždė turi rimtų problemų ir nemoka valdyti pykčio. Buvęs aktoriaus viešųjų ryšių atstovas tvirtina, kad su gerbėjais Ch. Bale'as elgiasi dar bjauriau. Kartą jis pravirkdė jo autografo paprašiusias mažas mergaites. Vienam gerbėjui yra grasinęs atsuktuvu. Dėl grasinimo aktoriui kaltinimai taip ir nebuvo pateikti.

Christianas Bale'as

Michaelas Jordanas

Apie krepšinio žvaigždės Michaelo Jordano grubumą ir konkurencingumą sklando legendos, tačiau niekam neteko viso to patirti taip ryškiai kaip reperiui Chamillionaire, paprašiusiam savo dievuko autografo.

Michaelas Jordanas

Kaip per interviu 2015 metais sakė pats reperis, jis labdaros aukcione už 15 tūkst. dolerių įsigijo M. Jordano džemperį, tačiau, panoręs su krepšininku nusifotografuoti ir gauti autografą, jis išgirdo: „Su n***ais aš nesifotografuoju" ir pareikalavo už nuotrauką jam sumokėti dar 15 tūkst. dolerių. Chamillionaire atsisakė.

Justinas Bieberis

Justinas Bieberis: nuo ko čia pradėti. Jis ne kartą labai negražiai elgėsi su savo gerbėjais. Kartą Kanadoje iš balkono juos apspjaudė.

Justinas Bieberis

Meksikoje apšaukė, o Argentinoje gavęs iš gerbėjo vėliavą ją išniekino. Ir tai tik ledkalnio viršūnė. 2016 metais socialiniame tinkle „Instagram" jis pareiškė, kad su gerbėjais daugiau nebesifotografuos, nes jaučiasi „kaip zoologijos sodo gyvūnas" ir pridūrė: „Atprašau visų, kuriuos nuvilsiu, bet niekam nesu skolingas nuotrauką".

Gene'as Simmonsas

LEAD Technologies Inc. V1.01

Gene'as Simmonsas apie save tiesiog puikios nuomonės. Grupės „Kiss" narys žiniasklaidos dėmesio centre atsidūrė 2014 metais, kai nepagarbiai kalbėjo apie žmones, turinčius psichinės sveikatos bėdų ir sergančius depresija: „Aš iš tų, kurie sako „šok" vyrukui, stovinčiam ant stogo ir verkiančiam: viskas, nebegaliu, šoksiu. Ar jūs juokaujate? Kam įdomu? Tiesiog užsičiaupk, susiimk ir šok".

Ariana Grande

Popmuzikos žvaigždė Ariana Grande papiktino daugybę savo gerbėjų, kai 2015 metų liepos ketvirtą vienoje spurgų parduotuvėje pareiškė: „Nekenčiu amerikiečių. Nekenčiu Amerikos". Be to, aplaižė kepinius, kurių nepirko.

Pasibjaurėtiną dainininkės elgesį nufilmavo parduotuvės stebėjimo kameros. Vieši atsiprašymai nepadėjo – renginyje Baltuosiuose Rūmuose nedalyvavo, nors ir turėjo. Iš jos buvo atimtas kvietimas.

Bruce'as Willisas

Vieša paslaptis, kad Bruce'as Willisas – vienas iš tų aktorių, su kuriais dirbti ne pyragai. Deja, gerbėjų patirtys dar liūdnesnės. „MeanStars" rašė, kad kartą jis iškoneveikė du vaikus prekybos centre, nes jie jį atpažino ir rodė pirštais. Kodėl šiandieniniai vaikai atpažįsta B. Willisą, kitas klausimas.

Cameron Diaz

Cameron Diaz nemėgsta dalinti autografų, be to, ji negali pakęsti bendravimo su gerbėjais. Šaltiniai „Radar Online" yra pasakoję, kad per juostos „Sex Tape" premjerą 2014 metais aktorė absoliučiai ignoravo savo gerbėjus.

Cameron Diaz

„Tai nebuvo tas atvejis, kai gerbėjai seka prie viešbučio ar restorane, juk tai buvo žmonės, kurie atėjo į filmo premjerą. Kai pagaliau pamatė Cameron, ji... paprasčiausiai atsisakė fotografuotis ir dalyti autografus, pareiškusi: jei duosiu jums tai, ko norite, privalėsiu taip pat elgtis su visais". Ir pasišalino.

Kate Winslet

Kate Winslet

2012 metais Kate Winslet skaudžiai nuvylė jos per lietų kelias valandas laukusius gerbėjus. „Kate Winslet elgėsi labai negražiai. Žmonės buvo sugniuždyti. Jie jos laukė kelias valandas, o mainais tesulaukė pasibjaurėjimo kupino žvilgsnio", – Shanna Swan sakė leidiniui „OK!".

Britney Spears

Britney Spears – dar viena garsenybė, iš kurios nesulauksite nieko malonaus. Štai ką pasakoja vienas nusivylęs gerbėjas: „Gerbėjams prieš susitikimą su Britney buvo paaiškinta, kad be jos leidimo jos negalima liesti ir glebėsčiuoti. Neleista ir įteikti jokių dovanų. Kai galiausiai pavyko ją pamatyti, kiekvienam teko vos trys sekundės jos dėmesio. Ir ji beveik nekalbėjo".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)