26-erių šou pasaulio atstovė žinomam Prancūzijos žurnalui pozavo apnuogindama krūtinę, tačiau nė neįtarė, kad fotografas pakeis jos iškilumus ir lūpas. Tiesa, jis juos ne didino, o sumažino.

Savo socialinio tinklo paskyroje ji rašė: „Kiekvienas yra unikaliai gražus savaip. Mes visi turime nepasitikėjimų dalykais, kurie atskiria mus nuo tipiško grožio suvokimo. Aš, kaip ir daugelis iš mūsų, kasdien stengiuosi įveikti šį nesaugumo jausmą.

Labai nusivyliau pamačiusi savo lūpas ir krūtis retušuotas šio žurnalo viršeliui. Tikiuosi, jog mados industrija pagaliau pasimokys ir liausis bandžiusi ištrinti dalykus, kurie mus daro unikaliais ir pradės švęsti individualumą“.

Modelis savo gerbėjams pateikė ir abi nuotraukas, kurias galima palyginti.

Emily Ratajkowski

Kiek vėliau jos atvirumas ir kritika sulaukė didelio gerbėjų ir kitų įžymybių palaikymo. Žmonės gyrė ją už drąsą ir atvirumą. Tiesa, E. Ratajkowski jau ne kartą pasisako prieš nuotraukų retušavimą ir nevengia kritikos kardinaliai modelių išvaizdą keičiančioms medijoms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)