Mergina pati parašė M. Bašarovui socialiniuose tinkluose ir prisipažino, kad jau seniai juo žavisi. Jie pradėjo susirašinėti, vėliau aktorius savo naują pažįstamąją pasikvietė į savo spektaklį.

Po to jie dar šiek tiek bendravo, tačiau neilgai trukus J. Ševyrkovai teko labai nusivilti – M. Bašarovas vedė Jekateriną Archarovą.

Maratas Bašarovas ir Katia Archarova

Vis dėlto ši santuoka netruko ilgai, o iš karto po M. Bašarovo skyrybų mergina ir vėl parašė jam. Šį kartą jai nusišypsojo laimė – aktorius ją pakvietė kartu vykti į Prahą. Keliaudami jiedu suprato, kad daugiau išsiskirti nenori.

„Lizočka persikėlė gyventi į mano butą. Žiedo kol kas dar nepadovanojau, bet jau planuoju. Per šventes mes su Liza slidinėjome Alpėse. Kelionę organizavome iš anksto, dar vasarą įsigijome bilietus ir rezervavome viešbutį. Susibūrė didžiulė kompanija – 65 draugai! Nuoširdžiai pasilinksminome“, - leidiniui „Starhit“ pasakojo M. Bašarovas.

Buvusi aktoriaus sutuoktinė J. Archarova savo ruožtu jau atsigavo po sunkių skyrybų ir dabar laiką leidžia po karšta Dubajaus saule. Moteris tikina pasirengusi naujiems santykiams ir jaučiasi visiškai patenkinta gyvenimu.

2014 metais moteris paviešino nuotrauką, kurioje jos veidas žiauriai sumuštas. Tai atsitiko praėjus vos keliems mėnesiams po vestuvių. Nors po to M. Bašarovas visiems teigė, jog labai myli savo žmoną ir neketina su ja skirtis, pora išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)