Neseniai internete pasirodžiusi M. Bašarovo žmonos, 39-erių metų Jekaterinos Archarovos nuotrauka su ištinusia nosimi, veido kraujosruvomis ir mėlynėmis paakiuose, sukrėtė visuomenę. Aktorės giminaičiai pateikė versiją, kad sutuoktiniai susipyko, ir galiausiai Jekaterinai buvo diagnozuotas smegenų sukrėtimas, nosies lūžis ir daugybė traumų.

Vestuves aktoriai atšoko vos prieš penkis mėnesius, tad ši nemaloni istorija tikrai buvo netikėta. Irina ir Emmanuilas Vitorganai, kurie iš pradžių džiaugėsi dukterėčios laime (J. Archarovos motina antrą kartą ištekėjo už aktoriaus pusbrolio), žiniasklaidai pareiškė, kad M. Bašarovas prieš žmoną smurtauja ne pirmą kartą.

Įdomu tai, kad M. Bašarovą palaikė tik buvusi žmona Jelizaveta Krucko ir jo draugas, čiuožėjas Romanas Kostomarovas, kuris pareiškė, kad J. Archarova mėgsta išlenkti taurelę.

Žurnalistams pavyko susisiekti su M. Bašarovu. Jis pareiškė, kad J. Archarovos skundai dėl rimtų traumų ir sumušimų yra netiesa, ir jis nesupranta, kodėl ji visiems meluoja. Jis pareiškė neketinantis skirtis, taip pat neketina dalyvauti pokalbių šou, kaip daro aktorės giminaičiai.

„Nenoriu viešai aptarinėti asmeninio savo šeimos gyvenimo. O savo žmoną aš labai myliu. Jei mano žmonai ir jos giminaičiams patinka tai aptarinėti, tegul aptarinėja“, – M. Bašarovo žodžius cituoja „Super“.

Aktorius prisipažino, kad J. Archarovos giminaičiai pateikė jam finansines pretenzijas, ir jis jau išmokėjo jiems dalį sumos.

Žurnalistui ėmus svarstyti, kad galbūt E. Vitorgano šeima turi finansinių sunkumų (šeima sutinka duoti interviu tik už pinigus), M. Bašarovas pareiškė: „Na, tai ir parodo šios šeimos esmę. Greičiausiai, jie turi finansinių sunkumų, jei į viešumą eina tik už pinigus. Aš grąžinau jiems viską, ką jie padovanojo vestuvių proga.“

Buvusi M. Bašarovo žmona Jelizaveta Krucko leidiniui „Komsomolskaja pravda“ taip pasakė apie pinigus, kuriuos J. Archarovos giminaičiai išleido vestuvėms: „Iš pradžių iš jų pusės tai buvo dovana, o dabar štai tokios kalbos... Katios tėvas pasakė Maratui, kad jei jis negrąžins pinigų, turės nemalonumų. Maratas pinigus grąžino.“ Turėta omenyje apytikriai 200 tūkst. dolerių (daugiau nei 500 tūkst. Lt.) suma.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)