„Aš nieko nejutau, nieko nejutau ir kiekvieną savaitę tyriausi kraują, ir tuomet sužinojau, kad skaičiai vėl pakilo“, - laidos vedėjui, 55 metų daktarui Ozui sakė filmo „Anger Management“ („Psichoterapija“) žvaigždė.

„Nelaikiau to rusiška rulete. Tai nereiškia, kad visiškai atmečiau tradicinį gydymo kursą, kuris man buvo paskirtas. Niekam to nerekomenduoju – aš tiesiog atlikau bandomojo triušio vaidmenį“, - sakė Ch. Sheenas.

Kiek anksčiau įrašytame vaizdo įraše, kuris buvo nufilmuotas Meksikoje, Ch. Sheenas, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Carlosas Estevezas, gyrėsi: „Dabar jau savaitę nevartoju savo vaistų. Jaučiuosi puikiai. Ar rizikuoju savo gyvybe? Na ir kas? Jau gimiau miręs. Ši dalis man nieko nereiškia“.

Tiek daktaras Ozas, tiek aktoriaus gydytojas Robertas Huizenga pasmerkė daktaro Samo Chachoua, kuris neturi teisės verstis gydytojo praktika Jungtinėse Valstijose, gydymą, taikytą Ch. Sheenui.

„Paėmiau iš jo šiek tiek kraujo ir susileidau jį sau“, - per keistą pokalbį telefonu daktarui Ozui sakė S. Chachoua.

„Ir pasakiau: „Charlie, jei nežinočiau, ką aš darau, tuomet mes abu turėsime bėdų, ar ne?“.

Ch. Sheenui ŽIV buvo diagnozuotas daugiau kaip prieš ketverius metus ir jis sako, kad tai buvo pagrindinė priežastis, kodėl jis po daugiau kaip dešimtmetį trukusio blaivumo periodo vėl pradėjo vartoti narkotikus ir alkoholį.

Paaiškėjus diagnozei, jam iš karto buvo skirti stiprūs antivirusiniai vaistai, turėję slopinti ŽIV. Laidai „Today“ jis yra sakęs, kad turėjo gerti po keturias piliules per dieną.

Tačiau šių vaistų vartojimą jis nutraukė, kad Meksikoje išbandytų alternatyvų gydymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)