Po pergalės „US Open“ kvalifikacijoje tenisininkę pasveikino treneris ir jos tėvas. Sportininkė pasirodė išties šauniai, įveikė nemažai pajėgių konkurenčių, tarp jų ir britę Heather Watson.

Po pergalės kameros užfiksavo, kaip du vyrai, kurie vėliau įvardyti kaip tenisininkės tėvas ir treneris, sveikina šešiolikmetę su pergale ir džiaugiasi jos pasiekimais. Filmuotoje medžiagoje matoma, kai abu vyrai jai tapšnoja per sėdmenis, o tėvas pabučiuoja į lūpas.

Socialinei žiniasklaidai ėmus reikalauti ištirti incidentą, sportininkė S. Bejlek pasidalino savo mintimis: „Žinoma, mačiau tą vaizdo įrašą. Tai buvo spontaniška visos komandos reakcija. Labai džiaugėmės. Kai kam tai tikrai gali pasirodyti nejauku ir netoleruotina, bet mes jau viską aptarėme su komanda. Tai daugiau nebepasikartos“.

Nors incidentas įvyko po pirmojo kvalifikacinio mačo, dėmesio centre atsidūrė tik prieš susitikimą su 35-ąja pasaulio rakete Liudmila Samsonova iš Rusijos. Tada tenisininkė sakė: „Tėtis yra tėtis, ir tai niekada nepasikeis. Trenerį pažįstu nuo aštuonerių metų. Jis mane masažuoja ir treniruoja. Jeigu kažkas panašaus nutiktų Čekijoje, niekam nerūpėtų. Kadangi esame Amerikoje, visiems rūpi, visi komentuoja. Kaip ir sakiau, mes tai aptarėme, ir tai daugiau nebepasikartos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)