Pirmadienį ryte pradėję sklisti gandai skelbė, neva S. Stallone mirė po kovos su prostatos vėžiu, kuris buvo laikomas paslaptyje. Šiuos gandus lydėjo fotografijos, kuriose aktorius atrodo mirtinai išblyškęs ir netekęs daug plaukų, rašo independent.co.uk.

Tačiau pranešama, kad šios nuotraukos buvo paimtos iš filmo „Creed 2“ („Krydas 2“) filmavimo aikštelės: pirmajame filme aktoriaus personažas Rokis Balboa buvo atskleidęs, kad serga ne Hodžkino limfoma.

2016 metais socialiniame tinkle „Facebook“ S. Stallone taip pat buvo tapęs melagingų mirties gandų taikiniu ir šį kartą aktorius nusprendė tiesiogiai pasisakyti apie šiuos pranešimus.

„Prašau, ignoruokite šią kvailybę... Aš esu gyvas, sveikas ir laimingas... ir vis dar boksuojuosi!“, - pareiškė jis socialiniame tinkle „Instagram“.

Tačiau jo brolis Frankas Stallone socialiniame tinkle „Twitter“ reagavo kur kas audringiau ir pasmerkė šių gandų platintojus.

„Gandai, kad mano brolis mirė, yra klaidingi, - rašė jis. – Kokie nesveiki, silpno proto ir žiaurūs asmenys gali skelbti tokius dalykus? Tokie žmonės yra psichiškai sugadinti ir nenusipelno vietos visuomenėje“.

„Šią mano brolio nuotrauką paskelbė negarbingi asmenys, kurie pareiškė, kad jis mirė. Ši fotografija buvo daryta makiažo vagonėlyje „Creed“ filmavimo aikštelėje. Kas auklėjo šiuos kretinus, jeigu jiems kažkieno mirtis siejasi su humoru? Šį asmenį reikėtų išmesti iš socialinės žiniasklaidos ir užblokuoti!“, - pridūrė jis socialiniame tinkle „Instagram“.

Michaelas B. Jordanas nurodė, kad filmo „Creed 2“ filmavimas prasidės per artimiausius kelis mėnesius. S. Stallone savo „Instagram“ paskyroje taip pat užsiminė, kad šiuo metu ruošiasi šiam filmui.

Stallone gyvenimas nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)