Rusijos žiniasklaidoje plinta vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip N. Presniakovas viename iš Los Andželo klubų smaginasi apsuptas pusnuogių šokėjų.

Kaip skelbta, aktorius ir muzikantas N. Presniakovas išvyko iš Rusijos, siekdamas išvengti šaukimo kariauti Ukrainoje. Anksčiau buvo pranešta, kad vyras pėsčiomis kirto sieną su Estija viename iš pasienio punktų tarp Ivangorodo ir Narvos. Savo išvykimu vyresnysis Kristinos Orbakaitės sūnus sužlugdė Rusijoje numatytus spektaklius. Jo jaunesnysis brolis Denis Baisarovas pasiliko gimtinėje.

Be to, jų žymioji močiutė, Ala Pugačiova, irgi neseniai antrą kartą išvyko iš Rusijos. A. Pugačiovos bičiulė teigia, kad iš estrados primadonos vaikų mokykloje pradėjo tyčiotis dėl jų tėvo Maksimo Galkino proukrainietiškos pozicijos. Todėl moteris kartu su jais išvyko į Izraelį ir jau gavo šios šalies pasą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)