Daugeliui Kembridžo kunigaikštienė vis dar patinka labiau už Sasekso kunigaikštienę, bet buvusi amerikietė aktorė atnešė šiek tiek Holivudo į karališkąją šeimą, o dar svarbiau – įnešė įvairovės, nes yra pirma mišrios rasės moteris, ištekėjusi už princo. Dabar, paaiškėjus, kad M. Markle laukiasi, susidomėjimas ja dar ilgai neblės.

Karalienė Elžbieta II džiaugėsi išgirdusi naujieną, tačiau karališkoje šeimoje kilo nebylus karas. Karalienės vienos anūkės reakcija buvo visiškai priešinga.

Karalienės antrojo sūnaus princo Andrew duktė Eugenie tiesiog įtūžo, išgirdusi apie M. Markle nėštumą, nes naujiena šeimai buvo paskelbta per jos vestuves.

Princesę supykdė ne tiek žinios turinys, kiek jos paskelbimo laikas – per pačias Eugenie ir Jacko Brooksbanko (kompanijos „Casamigos Tequila“ padalinio Europoje direktoriaus) sutuoktuves.

Šventę princesei jau temdė kaltinimai, kad šios vestuvės – mokesčių mokėtojų pinigų švaistymas (pranešta, kad jos kainavo daugiau nei 2,3 mln. svarų), o naujieną apie būsimą kūdikį perpildė jos kantrybės taurę.

„Kai Harry‘is ir Meghan pranešė karališkajai šeimai naujieną, Eugenie trumpam išėjo, – leidiniui „Radar Online“ teigė šaltinis. – Ji supyko, kad vėl buvo užgožta Harry‘o ir Meghan.“

Kito šalinio nuomone, Eugenie pavydėjo, nes pirma – Harry‘o ir Meghan sutuoktuves milijonai žmonių stebėjo per televiziją ir gyvai, antra, žinia apie būsimą jų kūdikį nustelbė Eugenie sutuoktuves.

Oficialus pranešimas nustelbė Eugenie vestuves

Iš Eugenie ir jos sesers Beatrice kartais pasišaipoma, kita vertus, „Radar Online“ šaltinio teigimu, jaunesnės sesers reakcija suprantama – juk buvo galima kelias dienas palaukti ir oficialiai pranešti iš Kensingtono rūmų.

„Jos karališkosios didenybės Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė džiaugiasi, galėdami pranešti, kad Sasekso kunigaikštienė susilauks kūdikio 2019 m. pavasarį, – buvo rašoma pranešime. – Jų karališkosios didenybės yra dėkingi už palaikymą, kurio sulaukė iš viso pasaulio žmonių nuo sutuoktuvių gegužę, ir yra laimingi, galėdami pasidalinti šia džiugia su visuomene.“

M. Markle motina Doria Ragland džiaugėsi šia „nuostabia žinia“ ir pridūrė nekantraujanti išvysti savo pirmą anūką.

Eugenie motina parodė abejingumą M. Markle tviteryje

Ar tai buvo sutapimas, kad praėjus kelioms akimirkoms, kai Kensingtono rūmai paskelbė pranešimą apie būsimą kūdikį internete, Sarah Ferguson įdėjo į tviterį savo nuotrauką iš dukters vestuvių ir padėkojo dizaineriui už kostiumėlį (žalią šilkinį kostiumėlį, sukurtą prancūzų mados namų „Emanuel Ungaro“), o naujieną apie M. Markle nėštumą absoliučiai ignoravo.

Jungtinės Karalystės spauda įsitikinusi, kad tai – ne sutapimas.

„Kensingtono rūmai oficialiai pranešė apie nėštumą 8.40 val. (2018 m. spalio 15 d.) Eugenie motinos Jorko kunigaikštienės 59-ojo gimtadienio dieną, – rašė „Daily Mail“ korespondentas Markas Duellis. – Tą pačią dieną S. Ferguson parašė tviteryje padėką dizaineriui už kostiumėlį dukters sutuoktuvėms, vykusioms praėjusį penktadienį.“

Ar tai reiškia karą tarp Eugenie ir Meghan?

M. Markle sprendimas paskebti naujieną per Eugenie sutuoktuvių ceremoniją buvo lyg druska ant šviežių žaizdų. 2018 m. balandį pasklido gandai neva princesės Eugenie ir Beatrice paskelbė karą M. Markle. Vieno leidinio šaltinio teigimu, princesės pavydi ir nemano, kad Meghan tinkama narė į karališkąją šeimą.

„Jorko seserims tikriausiai pabodo būti amerikietės atvykėlės šešėlyje“, – sakė šaltinis.

Negana to, sklandė gandai, kad Eugenie norėjo ištekėti už J. Brooksbanko dar 2017 m., bet jai nedavė leidimo. Karališkajai šeimai artimas „Vanity Fair“ šaltinis šių metų rugsėjį teigė, kad Eugenie ir jo sužadėtiniui nurodė palaukti, kol ves Harry‘is.

Meghan ir Harry‘is užgožė ir jos sužadėtuves

Jei tarp princesės Eugenie ir Sasekso kunigaikštienės bręsta nesantaika, ji veikiausiai prasidėjo tada, kai princesei neleido paskelbti apie savo sužadėtuves.

Šaltinio teigimu, Eugenie įsiuto, kad jai nurodė neskelbti apie sužadėtuves, kad Harry‘is galėtų pirmas tai padaryti.

„Jai liko nuoskauda, – sakė šaltinis. – Sužadėtuvės – viena džiugiausių akimirkų jaunos moters gyvenime. Nurodymas kelis mėnesius tylėti dėl būsimų princo Harry‘o sužadėtuvių jai buvo tikras antausis.“
Kalbama, kad princesė transformavo pyktį į pasiryžimą padaryti savo vestuves ne mažiau puošnias ir įsimintinas nei princo Harry‘o ir M. Markle.

„Niekas nesitikėjo, kad 2018-aisiais įvyks dvejos karališkos vestuves, bet Eugenie pažadėjo, kad jos bus tokios, kurias visi atsimins“, – sakė šaltinis. Jo teigimu, Eugenie norėjo surengti vestuves liepą, bet jai leido tekėti tik spalį.

Eugenie vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)