Nors šeštadienį vykusi santuokos ceremonija nebuvo ilgai planuota, joje dalyvavo ir žinomi poros draugai, tokie kaip britų muzikantas Noelis Gallagheris, komedijų meistras bei novelistas Davidas Baddielis bei Lauros sesuo, o taip pat ir televizijos laidų vedėja Kirsty Gallacher.

Šaltinių teigimu, pora pageidavo itin privačios ceremonijos, kurioje dalyvautų tik patys artimiausi žmonės. Taigi, šiam džiugiam įvykiui pasirinko užmiestį, o šventei neskyrė itin daug dėmesio. Kuklios šventės metu daug dėmesio buvo skiriama jų dukrelei Mabel.

Laura su Rusellu susipažino dar 2007 metais, o jų santykiai užsimezgė dar 2015 metais. Neilgai trukus jie susilaukė dukrelės. Humoristas, kuris anksčiau buvo vedęs atlikėją Katy Perry, nuo tada kai tapo tėvu, pradėjo vis rečiau rodytis viešuose renginiuose ir dalintis žinutėmis socialiniuose tinkluose.

Kalbėdamas su žurnalistais aktorius ne kartą užsiminė, kad jau svajojo tapti tėvu. "Aš iškėliau sau šią mintį ir ruošiausi tam. Labai rimtai. Tiesiog ruošiausi būti kartu su šiuo mažu žmogučiu ir pažiūrėti, ko jiems iš tiesų reikia", - pasakojo jis.

Pora tuomet užsiminė, kad kūdikio gimimas tapo nauju jų santykiu etapu ir jie tuo mėgaujasi. Anksčiau vakarėlius mėgęs vyras surimtėjo ir atsakingai prisiėmė iki šiol dar nepažintas jam tėvo pareigas.

Tiesa, po skyrybų su K. Perry jis ne kartą atvirai kalbėjo, kad nenorėtų ir vėl sukurti šeimos bei pakartoti ankstesnių klaidų. Ne paslaptis, kad komiko ir atlikėjos pora iširo dėl rietenų ir didelių pykčių, todėl kurį laiką skirtingais keliais pasukę sutuoktiniai vengė rimtų santykių.

On the cover of NME today!

Публикация от Russell Brand (@trewrussellbrand) Май 12 2017 в 2:22 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją