Nors ilgą laiką Ž. Friskės vyras D. Šepeliovas prieštaravo sūnaus susitikimams su artimaisiais, dabar pranešama, kad jis skrupulingai vykdo teismo sprendimą ir leidžia sūnui susitikti su seneliais, skelbia „Starhit“.

Neseniai įvykusio pirmojo susitikimo metu berniukas pamatė savo senelius ir tetą Nataliją Friskę. „Taip, aš ir mano tėvai matėmės su Platonu. Regis jis mus pažino. Nežinau, ar tokie susitikimai bus organizuojami reguliariai, tačiau patį faktą, kad pavyko susitikti, laikome svarbiu pasiekimu. Vis dėlto ko nors prognozuoti, deja, negaliu“, – sakė N. Friskė.

Teismas šeimos susitikimams paskyrė metų trukmės adaptacinį laikotarpį. Per šį laiką susitikimai gali būti organizuojami kartą per mėnesį ir privalo vykti neutralioje aplinkoje. Juose turi dalyvauti psichologas arba kitas jam svarbus asmuo, pavyzdžiui, auklė. Pasibaigus teismo nurodytam laikotarpiui Platono artimieji su vaiku galės matytis dažniau.

Primename, kad Ž. Friskės artimieji ilgą laiką negalėjo matytis su mirusios giminaitės sūnumi. Jos tėvas Vladimiras Friskė žurnalistams yra sakęs, kad D. Šepeliovas nevykdo teismo sprendimo. Jis tvirtino, kad prieš šv. Velykas televizijos laidų vedėjas pažeidė susitarimo sąlygas. D. Šepeliovas, kaip teigė V. Friskė, leido bendrauti su vaiku, tačiau numatyto susitikimo dieną su juo nebuvo įmanoma susisiekti.

Kiek vėliau žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad žinomam laidų vedėjui nuo gegužės 1 iki birželio 1 d. uždrausta išvykti į užsienį. Tvirtinama, kad išvykti iš Rusijos D. Šepeliovui buvo uždrausta todėl, kad jis nevykdo teismo sprendimo. Buvo skelbiama, kad jei šou verslo atstovas ir toliau nepaisys teisėsaugos institucijų nurodymų, jam taikomų sankcijų terminas gali būti pratęstas.

Tačiau tai ne vieninteliai nesutarimai, kurie neleidžia šeimai ramiai gedėti. Vos prieš savaitę Maskvoje įvyko dar vienas teismo posėdis, kurio metu buvo aptarti labdaros fondo „Rusfond“ klausimai. Teismas priėmė sprendimą, kad iš atlikėjos tėvų ir sūnaus turi būti išieškota 21,6 mln. rublių (apie 342 tūkst. eurų) suma. Šeimos atstovai šį teismo sprendimą ketina apskųsti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)