Šiuo metu Ž. Friskė gyvena savo bičiulių namuose Los Andžele. Kartu su ja yra artimiausi žmonės: motina Olga, sūnus Platonas, kuriam balandžio 7 dieną sukanka vieneri metukai, bei geriausia draugė Olga Orlova, pažymi NTV.

Kaip anksčiau pasakojo Ž. Friskės tėtis Vladimiras, dainininkės sveikata ryškiai pagerėjo: ji sulieknėjo ir pradėjo vaikščioti. „Perėjome prie nanovakcinos, apie kurią sužinojome iš įtakingų draugų. Kai tik Žana atsisakė tablečių, jai palengvėjo. Pamažu dingsta tinimas, ji atsikratė 6 kilogramų svorio, žengia pirmuosius žingsnius – tiesa, kol kas su Dimos pagalba. Jos balsas kaip sveiko žmogaus. Pastaruoju metu ji susidomėjo istorija – prisisiuntė filmų ir knygų, rūpinasi savimi“, - neseniai per vieną interviu pasakojo Ž. Friskės tėtis.

Žurnalistai mano, jog kalbama apie vakciną ICT-107. Neseniai vienoje Los Andželo klinikoje sėkmingai baigėsi klinikiniai jos bandymai. Pusė tyrimo dalyvių, vartoję šią vakciną, išgyveno penkerius metus nuo glioblastomos diagnozės nustatymo (būtent ši smegenų vėžio forma nustatyta ir Ž. Friskei). Tai geras rodiklis, turint galvoje, kad kiti gydymo metodai ligoniams padeda išgyventi tik 15 mėnesių nuo diagnozės nustatymo. Teigiama, kad ši vakcina suaktyvina imuninę sistemą ir priverčia organizmą kovoti su vėžiu ląstelių lygyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)