Studija „Naama“ pradėjo teikti šią paslaugą, kai gerbėjai socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė nusivylimą ir norą pašalinti atlikėjo bei dizainerio, dabar žinomo kaip Ye, tatuiruotes – juos papiktino šio reperio išpuoliai socialinėje žiniasklaidoje, tarp jų ir antisemitinės pastabos.

Dėl tokių pasisakymų Ye prarado kontraktą su sporto prekių ženklu „Adidas“ ir iškrito iš „Forbes“ sudaryto pasaulio milijardierių sąrašo.

Londono gyventoja Zee, dirbanti vienos tvariųjų technologijų programėlės paskyros vadybininke, neseniai apsilankė studijoje „Naama“, kad pašalintų savo tatuiruotę su Ye, kai praėjusį mėnesį socialinėje žiniasklaidoje pasirodė reklama, skelbusi: „Mes nemokamai pašalinsime jūsų tatuiruotes su Kanye“.

„Pasakysiu taip, kad per pastaruosius penkerius metus Kanye prikalbėjo nemažai kontroversiškų dalykų, ir tai, ką jis pasakė, prieštarauja mano asmeninėms vertybėms bei pažiūroms. Žinote, tai nutiko vieną kartą, o paskui dar kelis kartus, ir viskas pasiekė tokį tašką, jog aš pradėjau jaustis nepatogiai, turėdama ant odos jo tatuiruotę. Aš neatstovauju jo pažiūroms, ir nuolat turiu aiškintis dėl jo elgesio, taigi nuo meilės gana greitai perėjau prie neapykantos“, – sakė studijos „Naama“ klientė Zee.

Zee buvo atlikta pirmoji iš kelių tatuiruotės šalinimo lazeriu procedūrų.

„Tatuiruotę su Kanye pasidariau 2017 metais. Jis iš esmės buvo mano mėgstamiausias visų laikų atlikėjas. Jo albumas „Yeezus“ tikriausiai buvo mano labiausiai klausomas rinkinys. Taigi pagalvojau, kad puiki idėja – pasidarysiu tatuiruotę su jo veidu ir kai kuriais žodžiais iš šio albumo. Tačiau taip, nuo to laiko daug kas pasikeitė“, – teigė Zee.

Dešimt tatuiruotės šalinimo procedūrų šioje studijoje kainuoja nuo 1279 iki 3169 svarų, nelygu tatuiruotės dydis. „Naama“ taip pat nemokamai šalina senas tatuiruotes, susijusias su praeities traumomis. Studijos „Naama“ vadovė Melina Lawson pažymėjo, kad susidomėjimas nemokama tatuiruočių su Ye šalinimo paslauga yra „pribloškiantis“.

„Mums labai svarbu, kad jūs galėtumėte keisti savo kūną pagal tai, ką darote, taigi mes viską matėme. Mes esame labai aktyvūs socialinėje žiniasklaidoje ir naudojamės visomis platformomis – „TikTok“, „Instagram“, viskuo. Taigi išvydome čia galimybę ir pamanėme, kodėl žmogui, turinčiam Kanye Westo tatuiruotę, nepasiūlius atvykti į „Naamą“ ir pašalinti tą tatuiruotę bei tą dirgiklį iš savo gyvenimo“, – sakė studijos „Naama“ vadovė Melina Lawson.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)