Pirmadienį W. Goldberg skubiai vyko į Kaliforniją, kad atsisveikintų su savo broliu Clyde`u K. Johnsonu, kuris netrukus mirė nuo smegenų aneurizmos.

Jam buvo 65 metai.

„The View“ antradienį savo „Twitter“ paskyroje paskelbė, kad W. Goldberg yra su savo šeima.

C. K. Johnsonas buvo vienintelis aktorės brolis ir daugelį metų filmavimo aikštelėse dirbo jos vairuotoju.

Brolis ir sesuo buvo labai artimi.

C. K. Johnsonas mirė po penkerių metų, kai jie neteko savo motinos Emmos Johnson, kuri mirė 2010 metų rugpjūtį nuo insulto.
Tuo metu W. Goldberg Londone dainavo miuzikle „Sister Act“, kuris buvo pastatytas pagal populiarius jos 10-ojo dešimtmečio filmus. Ji nedelsiant išskrido į Jungtines Valstijas, kad būtų su savo šeima.
Ji labai atvirai pasakojo, kaip skausmingai ji ir jos brolis išgyveno šią netektį.

„Man ir mano broliui labai, labai pasisekė, kad ji buvo mūsų gyvenimuose“, - netrukus po motinos mirties 2010 metų rugsėjį sakė ji per laidą „The View“.

„Neliūdžiu, nes ji gerai praleido laiką. Manau, kad man kartais būna liūdna, nes galvoju: „Kas mane mylės taip, kaip ji?“. Tačiau aš ir mano brolis turime vienas kitą, taigi viskas yra gerai“, - tuomet sakė ji.

Praėjusių metų pabaigoje W. Goldberg taip pat jautriai išgyveno Mike`o Nicholso - legendinio režisieriaus, kuriam ji yra dėkinga už savo karjerą kino pramonėje – mirtį.

Laidoje „The View“ mėgindama nusakyti, ką jis jai reiškė, W. Goldberg užsidegė rankomis veidą ir pravirko, negalėdama kalbėti. Kita laidos vedėja Nicolle Wallace pasakė: „ Whoopi sunku rasti žodžių, štai kodėl aš taip elgiuosi. Tačiau šis vyras jai reiškė visą gyvenimą“.
Buvusi kita šios laidos vedėja Rosie O'Donnell tuomet pridūrė: „Jis jai užtikrino karjeros pradžią ir pripažino jos talentą anksčiau negu visi kiti“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)