Šis faktas paaiškina, kodėl J. Pinkett Smith per renginį Beverli Hilse pasirodė be vestuvinio žiedo, tačiau ar šie gandai tikrai tiesa, taip ir lieka neaišku. Leidinys skelbia kelias M. Robbie nuotraukas, kurios iš pirmo žvilgsnio tikrai gali pasirodyti kompromituojančios: aktorė kelia savo marškinėlius, o rankomis ją apsivijęs ne kas kitas, o W. Smithas.

Svarbu pažymėti, jog šios nuotraukos buvo darytos per filmo kūrėjų vakarėlį. Tai reiškia, jog W. Smithas ir M. Robbie linksminosi ne vieni – kartu su jais šėlo kiti juostos aktoriai, prodiuseriai, komanda. Nejaugi W. Smithas būtų toks kvailas ir rizikuotų savo santuoka priešais tokią gausią auditoriją?

Nepaisant to, „Star Magazine“ šaltinis teigia, jog iš tikrųjų W. Smithas net ir nesislapstė. „Leidę fotografuoti, jie tiesiog nutrūko nuo grandinės – tamsoje glostėsi ir glėbesčiavosi. Visą laiką nepaleido vienas kito iš akių ir glėbio, juokavo kaip tikri įsimylėjėliai“. Po vakarėlio „Willas ir Margot daugiau su komanda nieko bendrai nebešventė. Išėjo iš vakarėlio kartu ir dingo. Net neabejoju – tai neištikimybės skandalas“, teigia paslaptingas šaltinis.

Tai jau ne pirmasis kartas, kai M. Robbie įsipainioja į tokį skandalą filmavimo aikštelėje – ji anksčiau poruota su Leonardo DiCaprio, tačiau paaiškėjo, jog tai netiesa.

Kad ir kaip ten bebūtų, jeigu ir šį kartą gandai laužti iš piršto, kodėl J. Pinkett Smith pasirodė be vestuvinio žiedo? Be to, jeigu tos nuotraukos ir darytos paprastame vakarėlyje, ribos neabejotinai peržengtos – jie tikrai neatrodo „tik draugai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)