Bobbi Kristinos tėvas Bobby Brown sprendimą atjungti merginos gyvybę palaikančius aparatus priėmė šiandien, per savo gimtadienį. Kad aparatai atjungti portalui dailymai.co.uk patvirtino policijos pareigūnai.

Vis dėlto konstatuoti merginos mirtį dar per anksti, nes net atjungus aparatus lieka tikimybė išgyventi.

Dirbtinę komą medikai buvo priversti sukelti po to, kai sausio 31 dienos rytą mergina buvo rasta panirusi vonioje po vandeniu ir nereaguojanti į aplinką savo namuose Atlantos priemestyje, Džordžijos valstijoje.

Kol kas pareigūnai negali pasakyti, dėl ko nutiko ši nelaimė. Spėjama, kad tai galėjo nutikti dėl sveikatos sutrikimų. Pareigūnai incidento vonioje nesieja nei su narkotikų perdozavimu, nei su apsvaigimu nuo alkoholio.

Skelbiama, kai šeštadienio rytą, apie 10.25 val, vonioje rasta mergina nebekvėpavo. Šią informaciją žiniasklaidai patvirtino policijos atstovė Lisa Holland. „Jie paskambino numeriu 911, bandė patys ją gaivinti, darė dirbtinį kvėpavimą, širdies masažą, tuomet ir atvyko policija. Policija patikrino gyvybines merginos funkcijas dar iki atvykstant medikams“, – kalbėjo policijos atstovė L. Holland.

Šeštadienio rytą atvykę medikai nustatė, kad B. Kristina Brown – gyva, tačiau jos sveikatos būklė kritinė. W. Houston duktė skubiai išgabenta į ligoninę. B. Kristina Brown ligoninėje pradėjo kvėpuoti.

Ši nelaimė įvyko likus mažiau nei dviem savaitėm iki trečiųjų W. Houston mirties metinių. „Grammy“ apdovanojimų išvakarėse dainininke buvo rasta negyva viešbučio kambario vonioje 2012-ųjų vasario 11 dieną Beverli Hilse, Kalifornijoje.

Bobbi Kristina Brown – vienintelė W. Houston atžala. Jos sutuoktinis yra jos įbrolis. Bobbi Kristina gimė 1993 m., kai W. Houston dar buvo susituokusi su R&B dainininku Bobby Brownu. Santuoka žlugo 2007 m. Žvaigždės duktė išgarsėjo 2000-aisiais, per realybės šou „Būti Bobby Brown“, kurio metu ji dažnai pasirodydavo greta savo tėvų. Mergaitei teko stebėti ir tėvų santuokinius ginčius.

Mama ir dukra kartu yra pasirodžiusios per nacionalinę televiziją 2009 m., kai abi atliko dainą „My Love Is Your Love“ (liet. Mano meilė yra tavo meilė). Turint omenyje artimus mamos ir dukters santykius, akivaizdu, kad W. Houston mirtis ją labai sukrėtė. Praėjus kelioms dienoms po mamos mirties, tuomet 18-os gedinti Bobbi Kristina buvo nuvežta į gydymo įstaigą, kur jai suteikta medicinos pagalba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)