Nuotraukoje – kaip reikiant nustebusi Jennifer ir jos pirštą puošiantis žiedas su deimantu.

„Nayeli Nassarai, tu esi tas vienintelis. Praeitą savaitgalį aukštyn kojom apvertei mano gyvenimą, nustebinai mums itin ypatingoje vienoje, kai kartu užsiėmėme mums abiem tokia artima veikla. Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu praleisti su tavimi visą likusį gyvenimą kartu mokantis, augant, juokiantis ir mylint vienas kitą. Milijoną kartų sakau tau taip“, – parašė J. Gates.

Apie sužadėtuves instagrame pranešė ir būsimasis B. Gateso žentas, pasidžiaugęs, kad „JI PASAKĖ TAIP“.

„Šiuo metu esu laimingiausias vyras visame pasaulyje. Jenn, tu viskas, apie ką svajojau, viskas, ką galėjau įsivaizduoti ir dar daugiau. Negaliu sulaukti, kada kartu leisimės į tą kelionę, vadinamą gyvenimu, tiesiog nebeįsivaizduoju savęs be tavęs. Myliu labiau, nei gali įsivaizduoti, dėkoju už tai, kad kiekviena diena kartu prilygsta svajonės išsipildymui. Priešakyje – amžinai!“, – parašė N. Nassaras.

Jennifer į sužadėtinio žodžius komentaruose sureagavo: „Ką gi, ir vėl verkiu, gyvenimas nuostabus, o tu man esi viskas“.

Praeitą savaitę Jennifer, kuri taip pat daug pasiekusi jojimo srityje, savo mylimąjį sveikino su gimtadieniu.

„Su gimtadieniu, @nayelnassar, esi toks nuostabus, jog negaliu nusakyti žodžiais. Labiausiai atsidavęs, protingas, juokingas, palaikantis, šiltas ir kuklus žmogus, kokį tik pažįstu. Linkiu tau viso pasaulio džiaugsmo – šiandien ir visus metus“, – parašė mergina.

Vos prieš kelias savaites Jennifer tėvai 64 metų B. Gatesas ir 55 metų M. Gates minėjo 26-ąsias vestuvių metines. Pora, taip pat auginanti dvidešimtmetį sūnų Rory ir 17 metų dukrą Phoebe, susituokė 1994 metų sausio 1 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)