Kvynslande gyvenantis Simonas Charlesas Dorante-Day'us gimė 1966 m. balandžio mėnesį Gosporte, netoli Portsmuto. Vyras tvirtina, kad jo netikra močiutė 1998 m. atskleidė, jog tikroji jo mama – Kornvalio kunigaikštienė, praneša dailymail.co.uk.

„Atlikęs savo tyrimus“, S. C. Dorante-Day'us neabejoja turintis pakankamai įrodymų, įskaitant „Vindzorams būdingus skruostikaulius ir dantis“ bei „plaukus, panašius į Camillos“, kad močiutė sakė tiesą. Jis ne kartą kartojo, kad norėtų atlikti DNR testą ir įrodyti giminystės ryšį su Jungtinės Karalystės (JK) karališkąja šeima. 2012 m. vyras netgi parašė Charlesui ir Camillai, tačiau pora taip ir nesureagavo į jo teiginius.

Laidos „This Morning“ metu S. C. Dorante-Day'us sakė, kad 1971-aisiais, tais pačiais metais, kai princas Charlesas pradėjo tarnauti Karališkajame jūrų laivyne, jis netyčia nugirdo mamą ir močiutę kalbančias apie „apsilankymus“, kurie turėjo „baigtis“, o paskui buvo supažindintas su moterimi, panašia į Camillą, ir vyru, vilkinčiu karinio jūrų laivyno uniformą.

„Mano mama ir tėtis gyveno name, turinčiame bendrą sieną su kitu namu, kuriame gyveno senelis ir močiutė, todėl dažnai pas juos svečiuodavausi. Vieną dieną, būdamas penkerių ar šešerių metų amžiaus, ėjau pas močiutę ir nugirdau, kaip ji pasakė mano mamai: „Apsilankymai turi baigtis, nes jis juos prisimins.“

S. C. Dorante-Day'aus teigimu, kartą jį nuvedė į netoliese stovėjusį namą, kuriame tuo metu gyveno Gynybos ministerijos karinio jūrų laivyno karininkai, ir supažindino su į Camillą panašia moterimi bei karinio jūrų laivyno uniformą vilkinčiu vyru.

Jis tęsė: „Užėjau į vidų. Atsimenu, kad ant sofos sėdėjo į Camillą labai panaši moteris. Man iš dešinės, priešais senovišką aukštą laikrodį, stovėjo karinio jūrų laivyno uniformą apsivilkęs vyras ir pasakė: „Susimovėme.“

S. C. Dorante-Day'us padarė išvadą, kad, kai buvo aštuonių mėnesių amžiaus, jį įsivaikino sutuoktiniai iš Portsmuto – Karen ir Davidas Day'us. Jis tvirtina, jog jo netikri seneliai – Winifred ir Ernestas Bowldenai – dirbo karalienei Elžbietai II ir neseniai anapilin iškeliavusiam Edinburgo kunigaikščiui. Winifred buvo virėja, o Ernestas – sodininkas.

Inžinieriaus teigimu, Ernestas už tarnavimą karalienei buvo apdovanotas Imperijos medaliu. Be to, jo netikra močiutė neva jam ne kartą sakė, kad Charlesas ir Camilla yra jo tikrieji tėvai ir kad iš pradžių Camilla jį augino, bet vėliau nusprendė atiduoti įvaikinti.

„Ji ne šiaip darė užuominas, rėžė tiesiai šviesiai“, – ankstesnio interviu metu nurodė vyras.
S. C. Dorante-Day'us aiškina, kad Camilla naudojosi karališkosios šeimos ryšiais ir asmens sargybinių paslaugomis, norėdama išsaugoti šią paslaptį. Visgi buvo sutarta, jog Winifred dukra įsivaikins berniuką, kai jis „paaugs“.

Galbūt S. C. Dorante-Day'aus seneliai iš tikrųjų dirbo karališkajame dvare, bet minėtasis apdovanojimas kelia įtarimų, nes E. Bowldeno pavardės nėra jokiuose pagerbtų asmenų sąrašuose nuo pat Elžbietos II karūnavimo 1953-iaisiais.

Visgi inžinierius nenusileidžia ir sako, kad, remiantis jo atliktu tyrimu, romantiški jausmai tarp Charleso ir Camillos pirmą kartą įsiliepsnojo 1965 m. Jis netgi teigia, kad jiedu susipažino per tų pačių metų sausio mėnesį įvykusias Winstono Churchillio laidotuves.

Kadangi gimė 1966-ųjų balandžio mėnesį, S. C. Dorante-Day'us turėjo būti pradėtas 1965 m. vasarą. Vyras tvirtina, jog tuo laikotarpiu Camilla dingo iš visuomeninio gyvenimo mažiausiai devyniems mėnesiams, o princas Charlesas buvo išsiųstas į Australiją.

Iš vaikystės jis neva atsimena apsilankymus įvairiuose Portsmuto namuose, kur leisdavo laiką su moterimi, jo manymu, princese Camilla, o lauke laukdavo įtėviai ir karališkosios šeimos asmens sargybiniai.

Princas Charlesas gimė 1948 m. lapkričio 14 d. Jam buvo 16-a, kai kartu su kitais 6 tūkst. svečių išlydėjo W. Churchillį amžinojo poilsio. Nėra žinoma, ar Camilla Shand (tada jai buvo 17-a) irgi dalyvavo laidotuvėse. Taip pat nėra jokių įrodymų, kad jie būtent tada ir susipažino.

Tuo metu princas Charlesas mokėsi Škotijoje, mokykloje „Gordonstoun“, ir 1966 m. vasario mėnesio pradžioje išvyko į Australijoje, Melburne, esančios Džilongo Anglijos bažnyčios vidurinės mokyklos miestelį „TimberTop“, kur mokėsi iki 1966 m. liepos mėnesio.

Rytų Sasekse ir Pietų Kensingtone augusi Camilla pirmą kartą Londono aukštuomenėje pasirodė 1965 m. kovo 25 d. Tais metais ji buvo nufotografuota ne viename pokylyje ir vakarėlyje.

Kalbama, kad praėjus vos keletui dienų po jos oficialaus pristatymo aukštuomenei, būsimoji Kornvalio kunigaikštienė parado nekaltybę su Kevinu Burke’u. Neva dėl šios priežasties jaunystėje ji neištekėjo už princo Charleso. Manoma, jog jiedu susitikinėjo metus. K. Burke’as draugystę pavadino „geriausiu laikotarpiu“. „Tuos metus praleidau su Camilla. Tikriausiai buvome įsimylėję, ir tada ji mane metė“, – pridūrė jis.

Išsiskyrusi su K. Burke’u, Camilla užmezgė romantiškus santykius su bankininkų dinastijos atstovu Rupertu Hambro, o paskui įsimylėjo Andrew Parkerį Bowlesą. Kiek žinoma, šiuo laikotarpiu ji nebuvo pastojusi ir negimdė.

Dažniausiai pasakojama, kad Charlesas ir Camilla susipažino 1970 m. Vindzoro didžiajame parke surengtų polo varžybų metu. Legenda byloja, jog ji prisistatė pasakiusi: „Pone, ar žinote, kad mano prosenelė buvo jūsų proprosenelio meilužė?“ Camilla turėjo omenyje Eduardą VII ir jo meilužę Alice Keppel. Galiausiai Kornvalio kunigaikštienė ištekėjo už princo Charleso 2005 m., praėjus 10-iai metų po skyrybų su A. P. Bowlesu.

S. C. Dorante-Day'us tvirtina, jog jo gimimo liudijimas yra „suklastotas“. Neva dokumente įvardijamoje ligoninėje tą dešimtmetį negimė nė vienas kūdikis. Taip pat australas sako, kad nurodyti tėvų vardai yra „išgalvoti“ ir kad jo turimi įvaikinimo dokumentai parašyti įmotės ranka.

Kaip paskelbė inžinierius, yra daug panašaus pobūdžio „įrodymų fragmentų“, kuriems pagrįsti reikia svaresnių faktų, pavyzdžiui, rašysenos ekspertizės išvadų, kad būtų galima kreiptis į teismą.

Remiantis portale „Quora“ pradėtos diskusijos duomenimis, S. C. Dorante-Day'us taip ir neatskleidė, kokie vardai ir pavardės įrašyti jo gimimo liudijime, bei nepasakė ligoninės, kurioje tariamai gimė, pavadinimo, todėl labai sunku patikrinti jo teiginių teisingumą.

Vienas interneto naudotojas pridūrė, kad inžinieriaus teorija apskritai nieko verta, nes „žmonės kartais gimdo neplanuotai ir nebūtinai gimdymo namuose, nes tiesiog neturi laiko vykti į kitą įstaigą“.

S. C. Dorante-Day'us socialiniuose tinkluose reguliariai lygina savo ir savo vaikų nuotraukas su karališkosios šeimos narių nuotraukomis ir kalba apie akivaizdžius panašumus.

Prie vienos iš jaunystėje padarytų nuotraukų jis parašė: „Kokybiškas kadras. Mano plaukai labai panašūs į Camillos.“ Australijoje gyvenančio vyro pažįstamas pastebėjo, kad jis yra labai panašus į jauną princą Williamą, o kiti naudotojai pakomentavo, jog jo veido kaulų struktūra būdinga ir karalienei.

Neseniai jis pasirodė televizijos laidoje „Sunrise“ ir pareiškė, kad jo sūnus kaip du vandens lašai panašus į jauną karalienę Elžbietą II. Laidos vedėjams Davidui Kochui ir Natalie Barr vyras sakė, kad, jo nuomone, įrodymai akivaizdūs.

Su savo 14-os metų amžiaus sūnumi Liamu S. C. Dorante-Day'us nusifotografavo praėjusią savaitę, kai žvejojo Bribie saloje. Paskui nuotrauką paviešino feisbuko paskyroje, kur dažnai rašo apie savo tariamą karališką kilmę.

„Tiesiog paskelbiau nuotrauką, o viena naudotoja ją atsisiuntė, padarė nespalvotą ir nukopijavo šalia Elžbietos II nuotraukos, – aiškino S. C. Dorante-Day'us. – Negaliu iš galvos išmesti panašumo, juk savo vaiką matau kiekvieną dieną.“

Įdomu tai, kad inžinieriaus akys yra rudos. Kaip pranešama, kartą vyras atskleidė, kad jo akių spalva buvo pakeista atlikus kažkokią operaciją, kai buvo mažas. Charleso ir Camillos akys yra mėlynos. Tiesa, S. C. Dorante-Day'us nepaviešino savo medicinos įrašų, kad įrodytų, jog jo akių spalva iš tikrųjų buvo pakeista.

Kūdikio akių spalva gali skirtis nuo abiejų tėvų akių spalvos, tačiau tamsesnės spalvos – labiau dominuojančios. Jeigu abiejų tėvų akys yra mėlynos, tikimybė, kad vaiko akys bus rudos, yra labai nedidelė.

2019 m. vasario mėnesį „New Idea“ duoto interviu metu S. C. Dorante-Day'us sakė manąs, kad princesė Diana žinojo apie jo gimimą ir ketino šią informaciją paviešinti, bet 1997 m. mirė.

„Tada apie karališkąją šeimą sklandė įvairiausių gandų, mano egzistavimas buvo vienas iš jų, – samprotavo inžinierius. – Manau, kad princesė Diana buvo radusi keletą atsakymų apie savo gyvenimą, kokia skriauda jai buvo padaryta, ir norėjo juos atskleisti visam pasauliui.“

Nors neįmanoma patikrinti australo, tvirtinančio, kad jis esąs Charleso ir Camillos paaugliško romano vaisius, teiginių teisingumo, kyla klausimas, kodėl princesė Diana turėjo jaustis „nuskriausta“, sužinojusi apie S. C. Dorante-Day'aus egzistavimą.

Charlesas su Diana susipažino tik 1977 m., kai draugavo su jos seserimi Sarah. Vadovaujantis turimomis žiniomis, juodu vėl susitiko 1980-aisiais ir kitais metais susituokė, o Camilla jau buvo ištekėjusi už A. P. Bowleso.

Kaip nurodoma princo Charleso biografijoje, kuriai parašyti davė sutikimą, romaną su Camilla jis užmezgė 1986 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)