Rudenį princas Harry'is ir Meghan Markle lankysis Australijoje, Fidžio salyne, Tongos Karalystėje ir Naujojoje Zelandijoje, rašoma Kensingtono rūmų pranešime.

Būsimas Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės vizitas į Australiją nenustebino. M. Markle jau anksčiau buvo minėjusi, kad lydės princą Harry'į „Invictus" žaidynes Sidnėjuje. Parolimpinės žaidynės vyks spalio 20–27 dienomis. Pranešama, kad karališkoji pora būtent šiuo laikotarpiu lankysis Sidnėjuje.

Oficialūs vizitai užsienio šalyse – reikšmingas žingsnis Meghan Markle, kuriai kartu su princu Harry'u teks reikšmingas vaidmuo Tautų Sandraugos valstybių gyvenime.

Ateinantį ketvirtadienį M. Markle pirmą kartą dalyvaus viešame renginyje viena su karaliene Elžbieta – jos vyks į Česterį, esantį maždaug už 165 mylių į šiaurės vakarus nuo Londono.

„Karalienė supranta, kaip rizikinga būtų nepadėti (naujiems karališkosios šeimos nariams, – neseniai sakė knygos „Karalienė ir princas Philipas, mano vyras ir aš" autorė Ingrid Stewart. – Viskas daroma vardan monarchijos. Ji negali tikėtis, kad Meghan viską žinos, jei jai nebus parodyta."

„Ji nenori, kad 70 metų sunkaus darbo nueitų perniek, –pridūrė I. Stewat. – Esu tikra, ji jaučia, kad pačioje pradžioje Meghan reikia pagalbos."

Balandį princą Harry'į išrinko Tautų Sandraugos Jaunimo forumo vadovu. Jis ir M. Markle laikomi puikia pora atstovauti moterų teisėms ir jaunų žmonių interesams šalyse, priklausančiose Tautų Sandraugai ir susijusiose su Jungtine Karalyste.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)