Coco Austin feisbuke pasidalijo mažylės Chanel Nicole fotosesijos akimirkomis, paviešindama trumpą vaizdo įrašą. Jame matyti, kad vos savaitės kūdikis pozavo su įvairiais drabužėliais, aksesuarais, o vienoje nuotraukoje – kartu su aukštakulniais. Iš jų buvo sudėliota piramidė, kurios viršuje ramiai snaudė Chanel Nicole.

Beje, pati Coco taip pat įsiamžino su dukrele. Mama nuotraukoje spaudė savo vaikelį prie apnuogintų krūtų.

Nors mažylei dar tik savaitė, jos 36-erių mama pasistengė, kad ji jau būtų aktyvi socialinių tinklų dalyvė. Chanel Nicole jau turi jai sukurtas „Twitter“ ir „Instagram“ paskyras, kuriose gausu jos nuotraukų.

„Instagram“ anketos aprašyme sudėti svarbiausi jos dar vos spėjusio prasidėti gyvenimo faktai: „Ice T ir Coco mažylė! Ką tik gimusi! Gimė lapkričio 28 d., 2,585 kg svorio, 45 cm ūgio. Esu jauniausias asmuo „Twitter“ tinkle, ten registravausi būdama vos vienos dienos!“

Beje, socialiniame tinkle „Twitter“ Coco įrašus kuria mažylės Chanel Nicole vardu: „Prisimenu sekundę, kai gimiau... Pramerkiau akis ir sušukau: Vau, čia Ice T ir Coco“.

Vos savaitės Chanel Nicole jau spėjo tapti tikra socialinių tinklų žvaigžde: anketą „Instagram“ tinkle jau seka 170 tūkstančių gerbėjų, o „Twitter“ tinkle jos naujienas užsiprenumeravo beveik 270 tūkstančių.

Pasidalydama vaizdo įrašu iš fotosesijos, Coco pasidžiaugė, kad savaitės kūdikis jau seka jos pėdomis, tiksliau, ji pati pasistengė, kad taip nutiktų. Savaitės Chanel ir pirmoji fotosesija. Ji natūrali... Aš nebe vienintelis modelis namuose. Paviešinsiu ir fotosesijos nuotraukas“.

1 week old and Chanel had her 1st photoshoot. She is a natural ..I'm not the only model in the house.. I will post the actual pics soonYou can follow her- Twitter- Www.twitter.com/babychanelworldInstagram- Http://www.Instagram.com/babychanelnicolePosted by Coco on 2015 m. gruodžio 7 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)