Kaip rašo „Daily Mail“, praėjus šešioms dienoms po pasirodymo ant „Oskarų“ raudonojo kilimo Los Andžele Vokietijos Hamburgo mieste vykusiuose „Goldene Kamera“ apdovanojimuose jos veidas jau atrodė kur kas apvalesnis ir putlesnis.

Australų kilmės gražuolė vasario 26 d. aplinkinius žavėjo pasakiško grožio „Armani Prive“ suknele, ryškiais skruostikauliais ir labai aiškiai apibrėžtu smakru. Vis tik vos po kelių dienų Vokietijoje įžymybės skruostikauliai jau atrodė kur kas mažiau išsikišę, o visas veidas – kur kas putlesnis.

Plastikos chirurgas Jeremy Huntas linkęs teigti, kad štai tokios aktorės transformacijos – užpildų injekcijų rezultatas. „Skruostų srityje atsirado daugiau apimties. Putlesnis vaizdas gali būti susijęs su priaugtu svoriu, bet per tokį trumpą laiką tai tiesiog neįmanoma, todėl galima įtarti užpildų injekcijas.“ – teigė jis.

„Užpildai skirti apimčiai padidinti ir tam tikroms sritims – lūpoms ar skruostams – paryškinti. Jei naudojamas nedidelis kiekis, rezultatas būna efektyvus, tačiau jei persistengiama, galimas pagalvę primenančio veido efektas.“ – patikino specialistas iš Australijos.

Prieš kurį laiką keturių vaikų motina N. Kidman prisipažino išmėginusi botulino toksiną, bet patikino to daugiau nebedaranti, nes rezultatas jos netenkino.

„Esu išmėginusi daugybę dalykų, tačiau skirtingai nuo sporto ir geros mitybos dauguma kitų priemonių nieko nekeičia“, - žavioji šviesiaplaukė 2011 m. sakė leidiniui „TV Movie“. „Netgi esu mėginusi botoksą, bet man nepatiko, kaip mano veidas po to atrodė. Dabar jo nebenaudoju ir vėl galiu judinti savo kaktą.“ – pridūrė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)