Ši kompromituojanti kunigaikštienės nuotrauka publikuota naujausiame vokiečių bulvarinio leidinio „Bild“ numeryje.

Leidinyje šio rausti verčiančio momento nuotrauka skelbiama kartu su įspūdingų Kim Kardashian ir jos sesers Khloe formų vaizdais. Skaitytojų prašoma palyginti šiuos tris užpakaliukus. Užrašas po nuotrauka skelbia: „Khloe; Kim ir Kate – užpakaliukai, kurie mus sujaudino pastarosiomis dienomis“.

Karališkosios šeimos atstovai kol kas šio incidento nekomentavo.

Primename, kad prieš beveik dvejus metus pasirodė nuotraukos, kuriose Kate Middleton užfiksuota apnuogintomis krūtimis. Ji buvo slapta nufotografuota, kai Kembridžo kunigaikštis ir kunigaikštienė atostogavo privačioje pilyje Prancūzijos Provanse, o jas paskelbė prancūzų žurnalas „Closer“. Karališkoji pora pateikė ieškinį dėl minėtų nuotraukų publikavimo ir Prancūzijos teismas uždraudė „Closer“ naudoti atviras nuotraukas bei konfiskavo visas skaitmenines jų kopijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)