23 metų Australijoje augusi Andreja Pejic šiuo metu demonstruoja tokių garsių mados vardų kaip Jeanas Paulis Gaultier, Marcas Jacobsas, DKNY ir „Giles“ kolekcijas.

Iš Serbijos kilęs modelis ant podiumo pristato kolekcijas tiek vyrams, tiek moterims. 2014 metais jai buvo atlikta lyties keitimo operacija.

Savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ modelis teigia: „Jeigu mano karjeros modelių pasaulyje pradžioje ar net tokiu metu praeitais metais man kas nors būtų pasakęs, kad atsidursiu amerikietiškame „Vogue“, būčiau tokį žmogų palaikiusi pamišėliu. Galite tik įsivaizduoti, kaip jaučiuosi“.

Kai praeitais metais Andreja pareiškė, kad ryžosi lyties keitimo operacijai, žurnalui „People“ ji sakė: „Noriu savo istorija pasidalinti su visu pasauliu, nes jaučiu socialinę atsakomybę... Tikiuosi, kad mano atvirumas bus naudingas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)