Pirmadienio rytą V. Mae apsilankė Vilniaus arkitaderoje, apžiūrėjo šventovę.

Prieš išvykdama, smuiko virtuozė apsilankė viename grožio salone Vokiečių gatvėje, prieš kelionę į Varšuvą, kur yra numatytas atlikėjos koncertas, buvo šukuojama.

„Iš salono Vanessa apie vidurdienį pajudėjo tiesiai oro uosto link“, – DELFI pasakojo šaltinis.

Lietuvoje V. Mae viešėjo drauge su savo močiute. Senolė – artimiausias garsenybei šeimos žmogus. Atlikėjos šeimoje jau daug metų santykiai yra įtempti, mat kai jai buvo vos dveji, tėvas paliko šeimą. Vyras, pagarsėjęs mergišius, vėl panoro bendrauti su dukra tik tuomet, kai ši pelnė pasaulinę šlovę ir pripažinimą.

Atlikėja taip pat nebendrauja ir su savo mama. Nuo vaikystės ji rūpinosi savo dukros karjera bei koncertais. Kalbama, kad motina Vanessai buvo pernelyg reikli, todėl atlikėja, sulaukusi pilnametystės, atsisakė jos paslaugų. Tuo pačiu nutrūko ir garsenybės bei jos mamos bendravimas.

Šiuo metu V. Mae gyvena Šveicarijoje. Jos vaikinas – vieno nedidelio miestelio mero sūnus. Smuiko virtuozė – prisiekusi slidininkė. 2014-aisiais žiemos Olimpinėse žaidynėse ji žada atstovauti Taivanui.

Vanessa Mae gimė Singapūre, tačiau karjerą egzotiškos išvaizdos smuikininkė pradėjo Londone. Į šį miestą, tapusį tramplinu į pasaulinio garso scenas, vos ketverių sulaukusią Vanessą atsivežė tailandietė motina. Pirmieji jaunosios atlikėjos pasirodymai išsiskyrė profesionalumu bei konservatyviomis klasikinių kūrinių interpretacijomis, tačiau tikroji Vanessos populiarumo banga prasidėjo paauglystėje. Rytietiša prigimtis ir maištaujanti paauglės siela išlaisvino smuikininkę iš tradicinės kūrybos ir leido gimti iki tol negirdėtoms klasikos ir pop stiliaus kūrinių variacijoms, užbūrusioms daugelio klausytojų širdis. Jaunoji smuiko virtuozė yra įtraukta į Gineso rekordų knygą kaip jauniausia solo atlikėja, koncertavusi su orkestu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją