Jau seniai sklando kalbos, jog 32 metų C. Ronaldo yra homoseksualus, o gražuolės merginos šalia jo - tik brangūs žaisliukai, nukreipiantys dėmesį nuo tikrosios vyro seksualinės orientacijos.

Būtent dėl to galimai jis dar nebuvo vedęs ir atžalas jam pagimdė surogatinės motinos.

Pagal Portugalijos įstatymus, surogatinė motinystė yra neleidžiama, būtent todėl C. Ronaldo leidimo kreipėsi į Kalifornijos Aukščiausiąjį teismą.

Neseniai žurnalistai aptiko slaptus dokumentus, išduotus gegužės 17 dieną, iškraipyta dos Santos Aveiro (tokia yra tikroji C. Ronaldo pavardė) pavarde, pasirašytus drauge su žmogumi, kurio asmenybė neatskleidžiama. Spėjama, jog tai - surogatinė motina, nes dokumentai pasirašyti likus trims savaitėms iki dvynių gimimo.

Blessed

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Июл 4 2017 в 8:45 PDT

Teismo atstovai daugiau detalių neatskleidžia, net teisininkų pavardžių. Tačiau viena aišku: tai - susitarimas dėl surogatinės motinos paslaugų teikimo.

Daugiau informacijos apie dvynius atskleidžia jų gimimo sertifikatas. Jame - tik C. Ronaldo pavardė. Vaikai gimė La Mesa, mažame miestelyje Kalifornijoje, kuris yra netoli San Diego ir tik 20 km iki Meksikos sienos.

Eva Maria Dos Santos ir jos brolis Mateo gimė Sharp Grossmont ligoninėje.

Mateo gimė pirmasis, 9 val. 07 min. ryte, Eva pasaulį išvydo minute vėliau.

Daroma ir prielaida, kad mažylius pagimdyti galėjo ir dvi skirtingos moterys, kurioms tuo pat metu atliktas Cezario pjūvis.

Abiejų mažylių gimimo liudijimuose motinos pavardė neįrašyta.

Tėvas - Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro.

Neatmetama galimybė, kad vyresnysis Mateo ir Evos brolis Cristiano Junior gimė iš tų pačių embrionų, jį galėjo pagimdyti ir ta pati surogatinė motina.

👏❤️️

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Июн 11 2017 в 7:28 PDT

Daugelyje kitų šalių legaliai leidžiama pasinaudoti surogatinės motinos paslaugomis tik susituokusioms poroms, todėl Ronaldo rinkosi Kaliforniją.

Čia tereikia išsirinkti agentūrą, kuri tuo užsiima ir kuriai tai yra milijardus dolerių nešantis verslas.

Kalifornijoje ši paslauga kainuoja 140 tūkstančių dolerių jei norima vieno vaikelio, jei norima dvynių - moteriai reiks sumokėti papildomus 40 tūkstančių dolerių.

Tuomet naudojama vyro sperma ir apvaisinama pagal nuotraukas ir biografiją išsirinkta moteris.

❤️️❤️️

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano) Июн 4 2017 в 11:07 PDT

C. Ronaldo sesuo yra prasitarusi, jog sportininko pirmagimio motina buvo meksikietė, tad tai, jog Eva ir Mateo gimė prie Meksikos sienos, tik sustiprina įtarimus, kad jų mama gali būti ta pati moteris.

Pasak specialistų, yra tikimybė, jog moteris niekuomet taip ir nesužinos, kam ji pagimdė vaikus.

Tiesa, neseniai pasklido gandai, kad C. Ronaldo netrukus bus jau keturių vaikų tėvu. Neva laukiasi jo mergina, 23 metų Georgina Rodriguez. Tačiau kol kas nei sportininkas, nei jo mergina šios žinios nepatvirtino.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)