Neturite darbo virtuvėje patirties? Ne bėda! Nors turėti bendrą suvokimą apie maisto saugą ir pasižymėti pozityviu požiūriu būtina, jokios patirties nereikalaujama, kadangi atsirinktam kandidatui bus ne tik mokamas metinis 22256 eurų atlyginimas, bet ir suteikiami mokymai.

„Prisijungsite prie atsidavusios virtuvės komandos, kuri dirba drauge tam, kad pagal aukščiausius standartus paruoštų ir patiektų maistą. Rūpinsitės virtuvės priežiūra ir švara bei užtikrinsite, jog mūsų virėjai ir asistentai galėtų visą dieną pristatyti paruoštus patiekalus. Kartais taip pat padėsite ruošti maistą“, – skelbiama darbo pasiūlyme.

Be to, skelbime rašoma: „Ar dirbsite Bakingamo rūmuose, ar išvykoje, užtikrinsite, kad visos virtuvės atitiktų tą patį ypatingą standartą“.

Pasirinktam kandidatui ar kandidatei atiteks garbė tiekti maistą garbiausiems karalienės svečiams, o monarchės rezidenciją Londone jis ar ji galės vadinti namais. Be to, darbuotojui bus suteiktas nemokamas maitinimas, 33 atostogų dienos per metus ir 15 procentų darbdavio įmoka pensijai.

Deja, kandidatuoti gali ne visi karališkosios šeimos gerbėjai. Besikreipiantys dėl šio darbo turi arba būti Didžiosios Britanijos piliečiai, arba būti įgiję teisę dirbti Jungtinėje Karalystėje. Kriterijus atitinkantys kandidatai turėtų nesnausti – darbo pasiūlymas galioja iki rugpjūčio 24 dienos.

Laimingajam pavyks vienam pirmųjų savo akimis išvysti Bakingamo rūmų pertvarkas.

Karališkosios šeimos „Instagram“ paskyroje paskelbtas turas, greitai apžvelgiantis maršrutą, kuriuo virtuvės personalas vaikšto iš virtuvės į valgomąjį. Šiuo turu siekiama atkreipti dėmesį į pakeitimus, kurie bus padaryti pertvarkant Bakingamo rūmus, įskaitant naujus didesnius liftus.

„Ateityje naudosimės rūsio keliais ir pakilsime naujuoju liftu“, – apie tai, kaip rūmai taps nebe tokie painūs, aiškina architektų komandos vadovas Tony‘is Barnardas.

Bakingemo rūmai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)