K. Middleton ir jos sutuoktinis princas Williamas praėjusią savaitę lankėsi muziejuje „Foundling Museum“, kur aptarė „globojamų vaikų problemas“.

Remiantis „Daily Mail“ informacija, buvo diskutuojama apie „platesnio masto globą JK, globojamiems vaikams kylančius iššūkius, įskaitant galimybę vėliau susirasti darbą ir įsigyti būstą, taip pat kamuojančias psichikos sveikatos problemas, priklausomybę nuo tabako, alkoholio ir narkotikų bei priemones, kurių imamasi minėtosioms problemoms spręsti“.

2022-aisiais Kembridžo kunigaikščio ir kunigaikštienės greičiausiai laukia galybė renginių (jeigu kortų vėl nesumaišys koronaviruso pandemija). Panašu, kad sutuoktiniai netgi planuoja persikelti gyventi į Vindzoro pilį, kad būtų arčiau karalienės Elžbietos II ir galėtų patogiau tvarkyti reikalus Londone, kur princas George’as ir princesė Charlotte lanko mokyklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)