Filmo „Ieškomas“ („Wanted“) žvaigždė A. Jolie apie savo medicininį sprendimą viešai paskelbė šios vasaros pradžioje. Ji prisipažino, kad išaiškėjus didelei krūties vėžio rizikai, jai buvo atlikta abiejų krūtų šalinimo operacija. Tada ji kalbėjo ir apie moterį, kuri padėjo jai įveikti operaciją bei atstatyti kūno linijas.

Dabar K. Funk pati prakalbo apie šią mastektomijos operaciją bei papasakojo, kaip ji gydė savo garsiąją pacientę.

„Aš pasinėriau į kiek kūrybiškesnį metodą nei kada nors anksčiau gyvenime, žinodama, kad tai galimai bus viešai tyrinėjama. Sumaniau keletą išties naujų ir nuostabių pakeitimų tiek paruošiamajame etape, tiek pačiai operacijai“.

Gydytoja neslepia pasididžiavimo savo garsiąją paciente. K. Funk įsitikinusi, kad kalbėdama apie krūties vėžį bei savo operaciją, A. Jolie padeda gelbėti gyvybes.

„Ji iš esmės yra filantropė ir niekada nebūtų galėjusi to išlaikyti paslaptyje būdama tuo, kas yra. Ji yra žmogus, norintis gelbėti gyvybes ir tai ji daro kasdien“, - įsitikinusi aktorės onkologė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)