Į Los Andželą sugrįžusi realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian sulaukė nemažai užuojautos ir dėmesio dėl mylimo vyro išdavystės. Žinoma moteris kurį laiką stengėsi neprisiminti skaudaus išgyvenimo ir tik rūpinosi dukrele bei stengėsi kuo greičiau atgauti kūno formas bei sutvirtėti.

Tačiau neilgai trukus nuoskaudos liko praeityje ir nors Khloe sakė, kad tai pamiršti neįmanoma. Pati realybės šou žvaigždė yra prasitarusi, jog užkasti karo kirvį ją paskatino motinystė. Vos prieš gimdymą pasirodė vaizdo įrašas, kuris tapo neištikimybės patvirtinimu, tad šokiruota moteris patyrė ir priešlaikinį gimdymą.

Kad ir kaip bebūtų, šiandien Khloe ir 27- erių Tristanas vėl yra kartu, nors apsigyventi bendruose namuose ir neskuba. 33-ejų garsiojo Kardashianų klano atstovė mielai dalijasi savo gyvenimo akimirkomis socialiniuose tinkluose, tad nenuostabu, kad ir Tėvo dienos šventimo akimirkos atsidūrė jos „Insagram“ istorijoje. Tačiau keisčiausia tai, jog jos ir Tristano nuotraukos nebuvo pašalintos net ir neištikimybės skandalui iškilus į viešumą.

Tiesa, nepamiršti praeities nuoskaudų moterį skatina jos šeima. Visos Kardashianų moterys yra pasipiktinusios tokiu vyro elgesiu ir sako, kad Khloe to nenusipelnė. Jos mama Kris Jenner neslepia to, jog skatina dukrą išsiskirti ir viską pradėti iš naujo. Kris yra atvirai pripažinusi, jog išdavystės neatleistų.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Публикация от Khloé (@khloekardashian) 9 Апр 2018 в 6:24 PDT

Mažylės vardu Khloe sveikino mylimąjį su Tėvo diena, o gerbėjams parodė ir savo šventiškai papuoštus namus.

💕Baby True 💕

Публикация от Khloé (@khloekardashian) 13 Июн 2018 в 6:29 PDT

DELFI primena, kad Khloe Kardashian ramybę sudrumstė viešumoje pasirodęs vaizdo įrašas. Ši vaizdo medžiaga galėjo sugriauti santykius su vaikelio tėčiu Tristanu Thompsonu. TMZ.com paskelbė stebėjimo kamerų vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip jis leidžia laiką su kitomis moterimis. Tuomet K. Kardashian jau tris mėnesius buvo nėščia.

Kaip rašo pramogų naujienų portalas, vaizdas įrašytas spalio 7 dieną, 2017 metais Vašingtone. T. Thompsonas laiką leidžia su trimis moterimis, su dviem iš jų bučiuojasi, vėliau prasideda glamonės.

Ką tik pasirodė dar vienas T. Thompsoną kompromituojantis įrodymas - sekmadienį, po krepšinio varžybų į viešbutį jis užfiksuotas grįžtantis taip pat su nepažįstama moterimi.

K. Kardashian ir NBA krepšininkas nėra susituokę. Pora su gerbėjais pastaruoju metu dalijosi jausmingomis fotosesijos nuotraukomis.

💗

Публикация от Khloé (@khloekardashian) 11 Мар 2018 в 6:49 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)