Kokia tai vieta? Nosis! Portalas bravotv.com šį pacienčių norą vadina „Meghan Markle efektu“.

Niujorke dirbantis plastikos chirurgas Davidas Cangello sako, jog vis daugiau pacienčių pas jį ateina prašydamos tokios nosies, kurią turi Meghan. Anot jo, Meghan nosis išties miela, tačiau jis teigia, kad ji tinka tikrai ne visoms.

Beje, nosies operacija, gydytojo teigimu, yra kur kas sudėtingesnė nei atrodo. Jei nosies forma bus netinkama ar pati procedūra atlikta ne taip, kaip derėtų, pacientei gali sutrikti kvėpavimas, atsirasti kitų sutrikimų.

Meghan Markle

„Meghan Markle efektas“ plastikos chirurgams nėra naujiena. 2016-aisiais buvo užplūdusi kitokia banga, tuomet didžiausias noras buvo turėti nosį, kuri būtų kuo panašesnė į Kate Middleton. Tiesa, Kate nosies norėjo tiek vyrai, tiek moterys.

O moterys pageidauja ne tik Meghan nosies, bet ir lūpų. Kaip rašo dailymail.co.uk, į plastikos chirurgus besikreipiančios moterys dažnai išreiškia norą turėti lūpas, kuo panašesnes į Meghan Markle.

Meghan Markle

Jos lūpos įvardijamos kaip tobulos dėl itin ryškaus viršutinės lūpos „Kupidono lanko“. Nors klienčių, norinčių turėti tokią pat riestą nosytę, yra kur kas daugiau.

Nuotraukų galerijoje – Meghan Markle:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)