Kaip rašo People.com, ji duodama interviu užsiminė, kad tai bus mergaitė.

Kai jos žurnalistai paklausė, kokių patarimų turi būsimiems tėvams, tenisininkė „E! News“ teigė: „Priimti klaidas ir nebandyti pasirodyti tobuliems. Mes taip patys save spaudžiame... Mano draugė laukiasi ir ji vis sakė: „mano vaikai elgsis taip, o ne kitaip“, tada aš pažvelgiau į ją ir sakau: „ne, ji taip nesielgs. Ir tu taip nesielgsi“. Tada ji paprašė mano patarimų, nes taip, aš pati neseniai patyriau tokias nepamatuotas viltis“.

Į šiuos žodžius netrukus sureagavo visas pasaulis, o ypač – lažybų bendrovės. Ar galėjo sportininkei netyčia išsprūsti žodis „ji“, kai kalbėjo apie netrukus gimsiantį kūdikį?

M. Markle ne kartą yra viešai teigusi, jog jiedu su Harry nesidomėjo, kokia bus jų pirmagimio lytis, mat nori, kad tai jiems abiems būtų siurprizas.

S. Williams pati prieš 19 mėnesių tapo mama – jai gimė dukra Alexis Olympia, todėl ji su viena geriausių savo draugių dažnai pasikalba apie motinystės iššūkius.

Serena Williams ir Alexis Ohanian

„Ji bus puiki mama, neabejoju tuo“, – sakė S. Williams.

Moterys susipažino beveik prieš dešimtmetį „Supertaurės“ varžybose. S. Wiiliams dalyvavo karališkose vestuvėse ir suorganizavo daug audrų sukėlusį slaptą kūdikio sutikimo vakarėlį (vadinamą „Babyshower“) Niujorke.

Vakarėlyje taip pat dalyvavo Amal Clooney, Gayle King, Jessica Mulroney, Misha Nonoo bei Abigail Spencer. Šventės metu nėščioji su bičiulėmis mokėsi gaminti puokštės ir mėgavosi įspūdingomis vaišėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)