Dar visai neseniai viešnagė Paryžiuje supurtė Kardashianų šeimą. Čia buvo užpulta Kim Kardashian. Viešbučio kambaryje nusikaltimo metu buvusi žvaigždė buvo apiplėšta: nuostoliai skaičiuojami milijonais. Po šio incidento Kendall pasirūpino išskirtine apsauga, rašo užsienio naujienų portalas DailyMail.co.uk.

21-erių Kendall nė akimirką nebuvo palikta viena. Apsaugos darbuotojai ją sekė visur ir neleido nė vienam žmogui prie jo artintis, išskyrus jos artimą draugę Gigi Hadid.

Ir nors „Victoria's Secret“ podiumu tą vakarą žengė ne ką mažiau žymūs modeliai, K. Jenner apsauga ir dėmesys jos saugumui buvo išskirtinis, rašo leidinys PageSix.com.

„Asmeninis apsaugos darbuotojas ją lydėjo net į dūzges, kurias saugojo policijos pareigūnai“, – šaltinis tikino PageSix.com.

Apsaugos darbuotojai prie Kendall neprileido ne tik kitų modelių, kartu pristačiusių tą pačią kolekciją, bet ir žiniasklaidos atstovų. „Buvo iš karto pranešta, kad ji nedalys jokių interviu, – užsienio leidiniui kalbėjo šaltinis. – Vienai žurnalistei pavyko jai užduoti klausimą, tačiau Kendall akivaizdžiai jį ignoravo akis įsmeigusi į savo nuotraukas mobiliajame telefone.“

Panašu, kad Kendall netenkino apsauga, kuria rūpinosi renginio organizatoriai, nors ji išties buvo stebinanti: visos gatvės, kuriomis buvo įmanoma pasiekti renginio vietą, buvo uždarytos pašaliniam transportui, aplink šmirinėjo policijos pareigūnai su šunimis, o visus modelius iki pat renginio vietos atveždavo organizatoriams priklausantys limuzinai.

Apsauga buvo tokia griežta, kad į vakarėlio dūzges negalėjo patekti net Gigi Hadid tėvas, kuriam teko šalti lauke, rašo DailyMail.co.uk. Į vakarėlį jis pakliuvo tik po ilgų įtikinėjimų, kad yra Gigi ir Bellos Hadid, modelių, kurios tą vakarą žengė podiumu, tėvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)