„Prieš šešerius metus aš ir Neilas sumainėme žiedus. Ačiū, kad šokio žingsneliu radai kelią į mano širdį. Negaliu patikėti, kad tiek metų ištvėrei mano erzinančią draugiją, – parašė D. Burtka. – Tu užpildei tuštumą mano širdyje. Dėkoju už geriausią laikotarpį mano gyvenime.“

Jie susižadėjo 2007-aisiais, o vestuvių ceremonija įvyko 2014 m. rugsėjo 6 d. Italijoje, skelbia people.com.

„Prieš šešerius metus. Tikriausiai tai buvo laimingiausia mano gyvenimo diena. Turiu tiek daug gražių prisiminimų, dėl nieko nesigailiu. Ačiū tau, Davidai, kad sukūrei ir supurtei mano pasaulį. Būsiu #amžinai dėkingas @dbelicious“, – į savo partnerio žinutę atrašė N. P. Harrisas.

Balandžio mėnesį 47-erių metų amžiaus N. P. Harrisas ir 45-erių metų amžiaus D. Burtka, kurie augina 9-erių metų amžiaus dvynius Harper Grace ir Gideoną Scottą, atšventė 16-ąsias buvimo kartu metines.

„Į pasimatymą su šiuo gražiu vyruku nuėjau prieš 16-a metų, ir nuo to laiko nebeišsiskyrėme. Dėkoju už nesuskaičiuojamą galybę nuotykių, @dbelicious. Nenorėčiau gyventi izoliacijoje su niekuo kitu.
#laimingųmetinių #myliu #šešiolika“, –instagrame parašė aktorius ir paskelbė D. Burtkos nuotrauką.

Neil Patrick Harris ir David Burtka

„Tai buvo geriausi 16-a mano gyvenimo metų, – savo žinutėje prisipažino
D. Burtka. – Šios metinės gal ir ne pačios romantiškiausios, bet tikrai pačios įsimintiniausios. Karantinui nereikia nieko kito, tik tavęs! Sveikinu metinių proga.“

Pora izoliavosi su savo vaikais ir dviem šunimis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)