Ukrainiečių muzikantas Andrijus Danilko, koncertuojantis sceniniu Verkos Serdiučkos pseudonimu, savo „TikTok“ paskyroje paskelbė humoristinį vaizdo įrašą.

Šį vaizdo įrašą jis nufilmavo metro stotyje, važiuodamas eskalatoriumi. Jame matyti, kaip A. Danilko stovi ant vieno laiptelio, o jam iš nugaros bando prasibrauti jo sceninė mama Ina Belokon, rašo unian.net.

Nepaisant to, kad vietos praėjimui buvo pakankamai, I. Belokon nusprendė pastumti A. Danilko. Jam tai nepatiko, todėl jis ją taip pat stumtelėjo.

Tuomet I. Belokon apsisuko ir vožė A. Danilko savo kuprine.

Neįprastą vaizdelį galite pamatyti čia:

Gerbėjai į šį muzikanto vaizdo įrašą reagavo su humoru. Komentaruose jie rašė, kad tai ne tik tipiška metro kasdienybė, bet kad visi žmonės yra kaip Verka Serdiučka.

„Na, kaip įmanoma būti tokiems juokingiems, net būnant rimtais veidais?“ – klausė vienas internautas, o kitas juokavo apie auklėjimą: „Kai tau apie penkiasdešimt, o mama vis dar tave auklėja.“

Dar vienas atlikėjo gerbėjas juokėsi, kad mamai nepavyko atpažinti savo dukters, o kiti sakė pastebėję jo vaidybą.

„Andrijus šiek tiek kluptelėjo ir šyptelėjo, bet suvaidino gerai“, – tikino kitas sekėjas.

Primename, kad A. Danilko buvo kilę rimtų sveikatos problemų. Neseniai jis buvo susirgęs laringitu. Dėl šios ligos jam buvo pakilusi temperatūra ir dingo balsas.

Atlikėjas buvo priverstas atšaukti savo koncertus ir gydytis. Neseniai jis vis dėlto žengė į sceną, kur pasirodė su savo „mama“ ir Aleksejumi Paninu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją