J. Roberts mitybos įpročiai

Pusryčiai. „Pusryčiams mėgstu kiaušinius“, – yra sakiusi Julia. Ji suvalgo kiaušinį su minkštu tryniu, avokadą, bemielės duonos skrebutį, mėlynių, geria kokosų vandenį.

Pietūs – salotos su ant grotelių kepta vištiena.

Vakarienė – rudieji ryžiai, avokadas ir laisvėje augusios lašišos gabalėlis.

Desertas. „Mėgstu skanius sausainius“, – tikina J. Roberts. Desertui aktorė suvalgo sausainį su šokoladu. Iš tiesų, ji mėgsta sūriai saldžius sausainius su šokolado gabaliukais.

Visą dieną ji geria vandenį. Aktorės valgiaraštyje – baltymų, angliavandenių ir ląstelienos derinys. Lašišoje ir avokaduose yra sveikųjų riebalų, mėlynėse – antioksidantų.

Julia Roberts

J. Roberts grožio ritualai

Aktorė – „Lancome“ prekės ženklo atstovė, tad nieko keisto, kad jai patinka šio gamintojo dieninis kremas.

J. Roberts teigimu, jis riebus, puikiai drėkina ir yra su apsauga nuo saulės, o tai – puikus priedas. Makiažą ji valosi to paties gamintojo valikliu, kurį naudoja ilgai ir yra labai patenkinta. O plaukus ji prižiūri su draugo Serge‘o Normanto kurtomis priemonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)