„Mūsų mažasis vyras atvyko! Džekas Oscaras Stathamas sveria 3,99 kg. ir gimė šeštadienį, liepos 24 d.“, - po nuotrauka rašė laiminga mama.

Our little man arrived! Jack Oscar Statham - 8.8lbs on Saturday June 24th. 👼🏼❤️

Публикация от Rosie HW (@rosiehw) Июн 28 2017 в 7:43 PDT

Savo socialinio tinklo paskyroje džiugia žinia netruko pasidalinti ir garsus aktorius. Jis apie vaikelio gimimą pranešė įkeldamas filmo scena, kurioje jis gelbėjo kūdikį.

29-erių moteris pasidalijo nuotrauka, kurioje akivaizdžiai matyti suapvalėjęs pilvukas. "Džiaugiuosi pranešdama, kad Jasonas ir aš laukiamės!", - po nuotrauka rašė ji.

Very happy to share that Jason and I are expecting!! Lots of love Rosie x ❤👼🏼 Photo by @jasonstatham

Публикация от Rosie HW (@rosiehw) Фев 9 2017 в 10:55 PST



Besilaukiančią mylimąją fotografavo jos būsimas vyras - 49-erių aktorius Jasonas Stathamas. Porelės gerbėjai netruko pažerti sveikinimų ir linkėjimų bei džiaugėsi būsimu šeimos pagausėjimu. R. Huntington-Whiteley pastaruosius mėnesius slėpė nėštumą ir viešumoje nuolat prisidengdavo pilvą.

Met Ball #tb

Публикация от Rosie HW (@rosiehw) Май 1 2017 в 2:10 PDT


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)