Paaiškėjo, kad „naujoji“ N. Minaj vaškinė figūra Berlyno „Madame Tussauds“ vaškinių figūrų muziejuje visai nėra nauja – tai ta pati figūra, kuri buvo atidengta 2015-ųjų rugpjūtį Las Vegaso „Madame Tussauds“ muziejuje.

Pranešama, kad vaškinė N. Minaj antrininkė buvo perkelta į Vokietiją, nes muziejaus filialai dažnai skolina figūras vieni kitiems, kad palaikytų įvairovę.


Be to, panašu, kad N. Minaj nesutinka su visais įniršusiais gerbėjais, tvirtinančiais, jog ši figūra rodo nepagarbą dainininkei, nes yra visiškai į ją nepanaši. Pasak tmz.com šaltinių, N. Minaj komanda 2015 metais kuriant figūros projektą bendradarbiavo su muziejumi. Prieš figūrai pasirodant viešumoje, N. Minaj šį projektą patvirtino.


Kai figūra buvo pristatyta pirmąjį kartą, N. Minaj ją labai gyrė. Ji tvirtino, kad kūrinys jai labai patiko ir teigė negalinti sulaukti, kol pamatys figūrą gyvai. N. Minaj besididžiuodama dalijosi vaizdo įrašu ir gyrė projektą.

Suprantama, vaškinė antrininkė atiduoda duoklę žymiajam dainininkės hito vaizdo klipui „Anaconda“, tuomet šventusiam vienerių metų sukaktį.

Tuo metu figūra irgi nuskambėjo antraštėse – ne todėl, kad galėjo pasirodyti, jog ji neatitinka realybės, bet todėl, kad žmonės nesiliovė nepadoriai liesti figūrą ir fotografuotis su ja.

Tuomet N. Minaj tai nepatiko. Labai panašu, kad jai nepatiks ir dabar sklandantys pokštai bei „trolinimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)